Cum să-ţi menţii cu succes o relaţie la distanţă

Distribuie

Tuturor ne este frica de distanta, mai ales atunci cand vine vorba de o poveste de dragoste frumoasa, in care erati nedespartiti zi de zi. Nu-ti face griji, se poate supravietui si asa, mai ales in zilele noastre, cand exista atatea cai de comunicare virtuala. Iata ce trebuie sa faci ca relatia ta la distanta sa dureze si sa fie una reusita]

Comunicaţi zilnic – Comunicarea este foarte importanta într-o relaţie. Chiar dacă vă desparte o mare distanţă, rezervă-ţi câteva minute pentru a vorbi cu cel iubit la telefon sau pe internet. Dacă eşti foarte ocupată, poţi trimite măcar un singur mesaj, important este că el să ştie că te gândeşti la relaţia voastra.

Vizitaţi-vă cât de des se poate – O relaţie nu funcţionează numai prin internet, skype sau video call, de aceea încercaţi să vă vizitaţi cât mai des unul pe celalalt. Acest lucru va conferi cu siguranţă stabilitate relaţiei şi îţi va alina dorul de cel iubit, scrie expresspress.ro.

Faceţi cât mai multe lucruri împreună – Nu contează distanţă care va separa, important este să fiţi la fel de uniţi ca şi cum aţi fi încă unul lângă celălalt. Aşa că alege să joci un joc online cu iubitul tău, să faceţi sex prin telefon sau să vă uitati la un film simultan, şi să aduceţi comentarii pe baza lui.

Profită de partea plina a paharului – Ca în orice situaţie, există şi o parte plina a paharului şi aceea este libertatea mai mare pe care o ai. Încearcă să nu te izolezi, ci să ieşi cu prietenii, să-ţi vizitezi rudele, să te plimbi şi să-ţi faci hobby-uri noi. Stând în casa şi gândindu-te la cât de rău este că nu sunteţi în acelaşi loc, nu-ţi va face deloc bine, şi în plus, gândeşte-te că revederile după lungi perioade sunt atât de frumoase.

Păstraţi-vă încrederea unul în celălalt – Chiar dacă o relaţie la distanţă nu are cum să nu nască gelozii, fie ele neîntemeiate, încearcă să te abţii de la a pune întrebări nejustificate. De asemenea, nu-l suna în fiecare minut să-l întrebi ce face şi unde este, într-un cuvânt : nu-l controla. Ca şi tine, şi iubitul tău are nevoie de intimitate, de timp cu prietenii lui de acolo. Crede în viitorul relaţiei voastre şi nu uita că vă iubiţi şi că veţi trece şi peste aceasta provocare.


Distribuie
..