Cum să-ți îmbunătățești viața sexuală

Distribuie

În dormitor mereu e loc de upgrade-uri, iar noi îți dezvăluim 5 trucuri care vor face apropierea de partenerul tău și mai plăcută

  1. Un singur cuvânt: lubrifiant. Lubrifiantul este un detaliu mărunt care mărește semnificativ plăcerea fiecărei fete, iar în unele cazuri, chiar și reduce durerea indusă de sex. Lubrifierea naturală nu e mereu indiciul excitării sexuale, iar în cazul anumitor fete ea poate să fi extrem de redusă. Cu ajutorul unui lubrifiant artificial însă penetrarea devine mult mai plăcută pentru ambii parteneri.
  2. Nu depune eforturi pentru perfecțiune. Celulita? Câteva kilograme în plus? Dacă ai posibilitatea să-ți gestionezi gândurile și să te focusezi strict pe cele legate de sex, atunci plăcerea ta se va intensifica. La urma urmei iubitul nu-ți va observa oricum micile defecte. Multe femei cred că trebuie să concureze cu modelele Sports Illustrated sau cu starurile porno pentru a păstra atenția iubiților, însă realitatea e diferită.
  3. Oprește criticul interior. Nu e cazul să te gândești la lucruri negative în dormitor? Fie că este vorba despre școală, sau altceva, încearcă să alungi acest gânduri apăsătoare. Nimic nu va sabota viața sexuală a unei femei mai mult decât critica interioară. Cheia este să te relaxezi și să te bucuri de moment.
  4. Aminteste-ți de partea emoțională din sex. Atunci când ai o conexiune emoțională cu persoana pe care o ai în pat, calitatea sexului crește.
  5. Un telefon rapid, un e-mail sau un zâmbet sunt preludii în alte moduri. Ai 30 de secunde? Trimite iubitului un mesaj misterios sau erotic-inocent. Astfel de gesturi creează o intimitate între parteneri. Cele mai fericite cupluri din dormitor sunt cuplurile care văd oportunități pentru preludiu emotional toată ziua. Sexul nu înseamnă doar câteva minute de plăcere fizică, este un process care implică conversații angajarea și atingeri și care se mută în cele din urmă în pat.

bravonet.ro


Distribuie
..