Cum să-ţi ţii bărbatul acasă. Aşa îl faci să nu vrea alte femei

Distribuie

Multe femei se găsesc în pericolul de a fi înşelate de bărbaţii lor, însă sociologii susţin că există câteva metode pentru a-ţi ţine bărbatul acasă şi de a-l face să nu vrea alte femei.

Astfel, sociologii susţin că nu este vorba despre nicun fel de sacrificiu pe care femeile ar trebui să-l facă pentru a-şi ţine bărbatul acasă ci mai degrabă de câteva tactici care-i vor menţine aprins interesul şi îl vor face să nu se gândească la altele.
Aşadar, iată cum să-ţi ţii bărbatul acasă:

În primul rând, încearcă pe cât posibil să zâmbeşti mult. Se pare că o parteneră care zâmbeşte mult are mai multe şanse să nu fie înşelată decât una posaca.

Încearcă pe cât posibil să îl ţii noaptea în braţe. Bărbaţii, la nivel subconştient, au nevoie de îmbrăţişări pentru că acest lucru le aduce aminte de îmbrăţişarea mamei, mai ales dacă simt sâni pe corpul lor. Astfel, subconştientul lor le va dicta care este adevăratul loc unde este acasă.

Încearcă pe cât posibil că atunci când eşti suparată şi încearcă să te împace să cedezi mai uşor. În acest fel bărbaţii înţeleg că au un oarecare aport ra relaţie şi că tu te poţi bază pe ei, ceea ce îi va face să se simtă folositori.


Distribuie
..