Cum să-ţi convingi partenerul să facă mereu ceea ce vrei TU

Distribuie

Bărbatii au nevoie de multe ori de impulsuri destul de puternice pentru a se mobiliza şi pentru a face ceea ce le cer partenerele de viaţă. De cele mai multe ori, aceste impulsuri duc la certuri care pot degenera destul de rău şi toată integritatea cuplului poate fi pusă în pericol. Iată ce trebuie să faci tu ca să nu se ajungă acolo.

Pentru a-l convinge să facă ceea ce vrei tu, fără să pari o cicălitoare şi fără să ajungă să nu te mai suporte, este destul să urmezi paşii de mai jos în viaţa de zi cu zi:

1. Zâmbeşte-i. Un bărbat are mereu impresia că problemele familiei sau ale cuplului apasă cel mai tare pe umerii săi. Dacă-i zâmbeşti şi dacă îi dai de înţeles că eşti alături de el făcând acest lucru, vei avea surpriza că data viitoare când îi ceri să facă ceva să se supună plăcut, ştiind că e spre binele comun, scrie lyla.ro

2. Nu ţipa! Bărbaţii nu suportă femeile isterice. Marea lor maojoritate asociază ţipetele femeii care le este alături cu ţipetele mamei care le făcea mereu observaţie. Aşa că automat vor deveni defensivi şi vor evita să facă ceea ce le este cerut. Dacă foloseşti un ton calm, dar destul de grav, poţi spune că le vorbeşti limba. Se vor lăsa convinşi mai uşor.

3. Nu plânge! Toţi bărbaţii urăsc să vadă o femeie plângând când vine vorba de viaţa de cuplu. Dacă începi să plângi va considera că faci acest lucru fără motiv şi că vrei doar să-l manipulezi. Poate vei obţine ceea ce îţi doreşti pe moment, însă în viitor trucul ăsta nu va mai merge. Mai degrabă dă de înţeles că ai fi dezamagită dacă nu te ascultă şi atunci îl vei face să înţeleagă de ce anumite lucruri pe care le consideră mărunte sunt importante pentru tine.

4. Găteşte-i! Un bărbat va aprecia mereu o mâncare caldă atunci când îi este firg. Fie că este vorba de frig în suflet sau frig fizic. Fă-i să mănânce exact ceea ce îi place şi serveşte-i masa, chiar dacă nu este punctul tău forte. Va aprecia nespus de mult acest lucru si va simţi că ai grijă de el cu adevărat. În schimb, se va simţi obligat să facă şi el acelaşi lucru atunci când va fi nevoie.

5. Fă sex cu el când are chef. Când vine vorba de bărbaţi, sexul primează. Un bărbat care este ţinut satisfăcut din punct de vedere sexual va susţine mereu sus şi tare că iubita lui este cea mai tare dintre toate, se va lăuda cu acest lucru şi va face tot ce-i stă în putinţă să nu o piardă. Tocmai pentru că face sex cu el de fiecare dată când el are chef. Iar acest lucru o va face pe femeie să obţină mult mai uşor tot ce îşi doreşte. Motivul este simplu: majoritatea femeilor nu au chef de sex atunci când au chef bărbaţii, mai ales dacă relaţia a devenit mai veche de doi ani. Iar acest lucru îi face pe bărbaţi să se simtă frustraţi şi nedoriţi!

 


Distribuie
..