Cum să fii IREZISTIBILĂ în faţa bărbaţilor

Distribuie

Sunt o mulţime de lucruri care trebuie să le luăm în consideraţie sau să le facem dacă vrem să fim remarcate de către bărbaţi. Deşi cheia este întotdeauna la noi, trebuie să fim foarte atente şi să dăm dovadă de un comportament adecvat, dacă vrem să cucerim cu adevărat un bărbat.

Dacă o femeie vrea să cucerească un bărbat, în primul rând ea trebuie să aibă grijă de ea şi de frumuseţea sa.

Ai simţul umorului? Oamenii sunt în general atraşi de persoanele care au un simţ al umorului dezvoltat, care ştiu să-i amuze pe ceilalţi şi văd întotdeauna partea amuzantă a unei situaţii. Nu exagera însă! A râde din orice te va face să pari prostuţă sau cu capul în nori şi toate avantajele umorului se vor întoarce împotriva ta. Râde doar când bărbatul din preajma ta este amuzat, când glumeşte sau, cel puţin încearcă. Totodată, nu încerca să fii mereu sufletul şi inima petrecerii pentru că rişti să te faci de râs. Fii modestă şi rezervată, dar nu şi plictisitoare.

Ai grijă de tine şi de trupul tău cât mai des, astfel încât să arăţi întotdeauna îngrijită şi încântătoare. Fă duşuri cât mai des, spală-ţi dinţii de câte ori este nevoie, poartă numai haine curate. Nu este nevoie să te pregăteşti jumătate de zi pentru a fi rezistibilă. Mulţi bărbaţi apreciază chiar şi numai curăţenia impecabilă ca fiind extrem de feminină.

Bărbaţii vor ignora adeseori persoanele care bârfesc, vorbesc de rău, insultă, stresează alţi oameni. Dacă eşti o persoană drăguţă şi bună, atunci nu va rezista. De aceea este important să îi tratezi pe cei din jur frumos altfel încât tipul pe care vrei să-l cucereşti să observe ce fel de persoană eşti. Pentru un bărbat, prima impresie despre o femeie contează foarte mult.

Învaţă să ceri frumos, acest lucru este mai greu decât ar putea fi la prima vedere şi necesită exerciţiu. În principiu, orice femeie trebuie să aibă încredere în sine, să poată intra în discuţie cu orice bărbat, să îi zâmbească frumos şi să-l poată întreba: „Ai putea să-mi faci o favoare?”

O femeie trebuie să se simtă bine cu sine însuşi. Bărbaţii adoră femeile care se simt confortabil cu ele însele, fără complexe. Nimeni nu-ţi va acorda atenţie dacă te gândeşti: „Nimeni nu mă place pentru că sunt urâtă şi grasă”.

Fii sexy, poartă-te ca atare, spune lucruri care să îi atragă. Flirtează atunci când vorbeşti, nu exagera însă!

Zâmbeşte! Majoritatea bărbaţilor sunt atraşi de femeile care zâmbesc!


Distribuie
..