Cum să faci dragoste fără să oboseşti

Distribuie

Pe lângă efectele pozitive, partidele nebunatice de amor pot deveni obositoare. Vă propunem câteva poziţii, care merită încercate şi care permit organsimului să se simtă bine, dar fără să obosească.

Una din cele mai apreciate poziţii de către bărbaţi este doggy style, aceasta oferă controlul complet din partea bărbatului. Poziţia dă o plăcere pe care partenerul o poate oferi în momentele în care nu este pregătit pentru o partidă de sex în care să fie activ. Pentru a stimula bărbatul, câteva gemete pot avea efect umitor.

Altă poziţie care nu necesită efort prea mare pentru parteneri este steaua de mare. Amândoi, trebuie să fiţi aşezaţi în pat, cu capul către capete opuse, iar unul trebuie să strecoare un picior pe sub celălalt, astfel încât să găsiţi poziţia cea mai comodă de penetrare. Ţinându-se de mâini, partenerii trebuie să obţină ritmul dorit, iar presiunea pe clitoris va duce la un orgasm mai rapid.

Altă poziţie care trebuie încercată este echerul. În timp ce femeia stă aşezată pe spate cu genunchii ridicaţi, partenerul se strecoară pe sub ea, într-o poziţie perpendiculară. Această poziţie nu ocupă deloc mâinile, pe care femeia le poate folosi pentru a-şi alinta sânii, oferindu-i partenerului un deliciu vizual.

Poziţia misionarului este cea mai clasică poziţie de sex, care este ideală pentru perioadele în care sunteţi obosiţi şi vreţi o partidă de dragoste. Femeia trebuie să fie culcată pe spate, iar restul face bărbatul. Este o poziţie perfectă pentru perioadele în care domină rutina.

În momentele în care aveţi chef de sex, dar nu aveţi suficientă energie, o altă poziţie excelentă este aşezarea partenerei pe burtă, cu o pernă sub abdomen. Partenerul penetrează pe la spate, ridicând picioarele partenerei pentru a găsi unghiul potrivit.

Este o poziţie plăcută mai mult pentru bărbat decât pentru femeie deoarece el controlează adâncimea penetrării.

Sexul în poziţia pe o parte necesită mai puţină energie şi poate fi cea mai bună alegere pentru dimineaţă. 

În această poziţie, ambii parteneri controlează ritmul şi adâncimea.


Distribuie