Cum să devii cea mai bună femeie LA PAT pentru iubitul tău

Distribuie

Iată cele mai bune sfaturi pentru a-i oferi o noapte pe care cu siguranţă nu o va uita niciodată, prezentate de experta în sexualitate şi relaţii Annabelle Knight.

1. Sexul grozav începe în afara dormitorului

Poţi începe să încingi lucrurile chiar dinainte să intri în dormitor, apelând la aşa-numitul “preludiu la preludiu”. Nu te grăbi şi ai grijă să creezi o atmosferă uimitoare înainte să ajungeţi în dormitor, fie că luaţi o cină romantică la lumina lumânărilor sau îi faci un masaj care să-l relaxeze şi să-l facă să te dorească, scrie fabuloase.ro.

2. Nu-ţi fie frică să experimentezi

Dacă vrei să fii cea mai bună femeie la pat pe care a avut-o vreodată, atunci nu trebuie să-ţi fie frică să încerci lucruri noi în dormitor. Bineînţeles, asta nu înseamnă neapărat bice, lanţuri şi cătuşe (deşi, dacă te atrag, nu e nimic rău la ele), şi pur şi simplu să înveţi să acorzi atenţie tuturor simţurilor. Leagă-l la ochi pe partenerul tău şi atinge-l pe toată suprafaţa corpului, fără să uiţi că din când în când să-i dai un sărut pasional.

3. Contact vizual

Dacă îţi priveşti partenerul în ochi, partidele de amor devin mai intime şi mai intense, mai ales dacă feţele voastre sunt la o distanţă de numai câţiva centimetri. Nu înseamnă că trebuie să faceţi un concurs de “cine clipeşte primul”, câteva priviri lungi din când în când sunt suficiente.

4. Ai grijă la lubrifiere

Când vine vorba de sex, lubrifierea este cât se poate de recomandată. Nu e vorba numai de actul sexual în sine, ci şi de cazurile în care decizi să-l satisfaci cu ajutorul mâinilor.

5. Nu uita de perineu

Perineul este zona dintre organele genitale şi anus, care este foarte erogenă. “Aplică un pic de presiune cu vârful degetului şi masează-l uşor. Studiază-i reacţiile şi ajustează intensitatea în funcţie de ele”, recomandă Annabelle Knight. Dacă faci asta în timpul apogeului sexual, îl vei face să simtă că orgasmul durează mai mult timp.

6. Preia controlul

Dacă preiei controlul îi vei oferi o noapte pe care n-o va uita cu siguranţă prea uşor. Poţi să te sui pe el, să-i legi sau să-i ţii mâinile şi să stabileşti tu ritmul. Desigur, nu trebuie să faci asta tot timpul, însă cu siguranţă va aprecia dacă o vei face din când în când.

 


Distribuie
..