Cum să ajungeţi amândoi în acelaşi timp la ORGASM

Distribuie

Multe cupluri spun că sexul este minunat atunci când ambii implicaţi ajung la orgasm în timpul actului sexual în acelaşi timp. Plăcerea pe care o simt este foarte mare, iar cei doi sunt satisfăcuţi în totalitate.

Orgasmul la femeie este resimţit cu totul diferit de orgasmul bărbaţilor. Oricum, cu puţin mai multă atenţie, se poate atinge în acelaşi timp punctul culminant al actului sexual, care provoacă o plăcere de nedescris, la ambii parteneri.

Iată 5 soluţii pentru ca ambii parteneri să simtă în acelaşi timp orgasmul:

1. Stimularea reciprocă

Stimularea reciprocă este primul pas prin care îşi pot învăţa reacţiile corpului celuilalt. Orgasmul bărbatului este predictibil şi comunicând, el va putea să se concentreze pentru a ajunge la punctul culminant în acelaşi timp cu iubita.

2. Petreceţi mult timp “jucându-vă” în dormitor

Este chiar indicat un preludiu cât mai lung. Cu cât acesta e mai mare, cu atât aveţi mai multe şanse să obţineţi plăcerea maximă imediat, chiar dacă actul sexual ar putea să dureze mai puţin.

3. Alegeţi poziţia cea mai bună pentru orgasm simultan

Pentru a fi sigur de  orgasmul simultan, alegeţi poziţia în care faceţi sex. Cel mai frecvent puteţi avea orgasm deodată, dacă femeia este cea care stă deasupra, deoarece bărbatul îi poate favoriza grăbirea climaxului.

4. Stimularea clitorisului

Stimularea clitorisului este esenţială pentru ca femeia să poată ajunge la orgasm. Cu cât partenerul simte că orgasmul lui este pe cale să se producă, cu atât mai intensificată poate fi stimularea clitorisului.

5. Sexul oral

Poziţie 69 este foarte plăcută iar asta pentru că din moment ce fiecare dă şi primeşte plăcere, este normal ca şi orgasmul să vină repede.


Distribuie