Cum recunoşti un bărbat DEPENDENT de SEX

Distribuie

Persoanele dependente de sex duc, de obicei, o viaţă dublă, reuşind cu destulă măiestrie să-şi ascundă secretele. Raţional, sunt conştiente de faptul că ceea ce fac nu este bine şi că acţiunile lor au efecte negative, dar din punct de vedere emoţional nu se pot stăpâni. Jurnaliştii de la secţiunea de life a Fox News au vorbit cu un specialist în consilierea de cuplu pe probleme sexuale cu privire la semnele la care femeile măritate cu o astfel de persoană trebuie să fie atente.

Potrivit consilierului Teresa Maples, căsătoria cu un dependent de sex le poate determina pe femei să o ia razna, aceştia fiind experţi în a respinge orice comentariu negativ la adresa lor şi de a-l face pe cel de lângă ea să se considere vinovat, scrie evz.ro

Drept urmare, consilierul le recomandă femeilor să fie atente la câteva semne care indică faptul că partenerul lor este dependent de sex:

1. Cheltuieli pentru camere de hotel, flori, bijuterii sau cadouri despre care soţia nu avea nicio idee.

2. Descoperirea unor cărţi de vizită sau cutii de chibrituri de la cluburi de striptease în buzunarele sau în maşina partenerului

3. Existenţa unor telefoane mobile folosite pentru apeluri sau mesaje către persoane necunoscute

4. Conturi pe reţele de socializare pentru conversaţii online cu tentă sexuală.

5. Utilizarea chat-ului pe diferite site-uri matrimoniale.

6. Descoperirea unor materiale pornografice ascunse prin casă sau pe computer.

7. Refuzul de a participa la diferite activităţi împreună cu partenerul pentru a sta acasă şi a se satisface singur.

8. Diagosticarea cu o boală cu transmitere sexuală în condiţiile în care singurul partener sexual este soţul.

În finalul articolului, consilierul le recomandă persoanelor care se regăsesc în această situaţie să apeleze la un ajutor de specialitate pentru a putea face faţă dezamăgirii şi stresului emoţional.


Distribuie
..