Cum îţi dai seama că el e ALESUL

Distribuie

Ai văzut de o mie de ori, în filme,cum ea îşi găseşte sufletul pereche şi ştie din prima clipă că el e alesul, dar te întrebi dacă ţie o să ţi se întâmple asta vreodată.

Iată câteva semne că el e bărbatul pe care îl aşteptai conform psihologie.com:

1. Vă gândiți la același lucru, în același timp: „Sunteți conectați la fiecare nivel al firii”, aşa cum spun psihologii. „Vă terminați propozițiile sau vă sunați în același timp”.

2. Îți dai seama pur și simplu: „e o voce care îți arată adevărul inevitabil, un sentimentu dinăuntrul tău care îți arată că el este altfe şi e pentru tine”.

3. Atracția e palpabilă. „Ai un sentiment de împlinire până și când îl ții de mână”.

4. Te-ai simțit în siguranță lângă el de la prima discuție: „sufletele pereche simt că se pot destăinui de la început, știind că nu vor fi judecate. Simt că s-au cunoscut de o viață”. Asta chiar poţi simţi.

5. Ştii că nu e perfect, dar simţi că alături de el poți înfrunta toate problemele vieții. Provocările vă găsesc împreună și vă întăresc legătura.

6. Știi că orice ar fi, voi doi formați o echipă pentru totdeauna. Poți avea încredere în el că te va susține în ciuda tuturor lucrurilor.

7. Știi că nu te vei pierde niciodată în această relație, că ai loc și spațiu să devii cea mai bună versiune a ta, eşti ajutată şi încurajată să te dezvolţi, chiar dacă în multe cazuri, voi doi deveniți unul. Și asta e perfect.


Distribuie
..