Cum este influenţată compatibilitatea în cuplu, de numele partenerilor

Distribuie

Compatibilitatea în cuplu depinde de vârstă, de educaţie, de stil de viaţă şi mulţi alţi factori, dar nici prin gând nu ne-ar fi trecut că mai depinde şi de numele partenerilor.

Totuşi, în opinia lui Sharon Lynn Wyeth, părintele ştiinţei numelor, prima vocală din numele unei persoane determină stilul acesteia de comunicare, mai cu seamă în cuplu, informează lyla.ro

Aşadar, dacă două persoane au prima vocală din nume diferită, le va fi mai greu să se înţeleagă.

Sharon Lynn Wyeth a explicat compatibilitatea în cuplu în baza numelui examinând cazul Brad Pitt-Jennifer Aniston – Angelina Jolie. Este posibil ca mariajul lui Pitt cu Aniston să fi avut oricum şanse minime de reuşită?

Ei bine, în opinia creatorului ştiintei numelui, da. Prima vocală din numele lui Jennifer Aniston este “e”, fapt ce indică o personalitate axată pe emoţii, în timp ce prima vocală din numele lui Brad Pitt este “a”, fapt corelat cu o personalitate axată pe muncă, cu un om care mai întâi îşi termină treburile profesionale înainte de a se concentra pe relaţia intimă cu partenerul.

Pe de altă parte, prima vocală a actualei soţii a lui Pitt este tot “a”, fapt ce indică o asemanare între personalitatea Angelinei Jolie şi a lui Brad. Prin urmare, cuplul Jolie-Pitt este un clar exemplu de “aşa da” din punct de vedere al compatibilităţii în funcţie de nume, atrage atenţia Sharon Lynn Wyeth.

Cât de mult va dura relaţia ta în dependenţă de diferenţa de vârstă

Totuşi, părintele ştiinţei numelui spune că dacă primele vocale din nume diferă, nu înseamnă neapărat că relaţia este sortită eşecului, ci doar că va fi mai dificilă comunicarea dintre cei doi parteneri.

Aceştia vor trebui să depună mult efort, chiar fără să-şi dea seama, pentru a fi cu adevărat compatibili.

 


Distribuie