Cu câţi bărbaţi trebuie să facă SEX o femeie înainte să se mărite, ca să aibă o căsnicie fericită

Distribuie

Secretul unei căsnicii de succes a fost elucidat de mai mulţi sociologi americani. Aceştia au analizat mai multe cupluri şi au stabilit că relaţiile amoroase care au precedat momentul căsătoriei influenţează calitatea unei căsnicii.

Căsnicia nu este un lucru uşor şi tot mai multe cupluri se află în dificultate în a face acest pas. Diferenţele de caracter care intervin pe parcurs, neînţelegerile privind luarea deciziilor sunt factori care influenţează evoluţia unei căsnicii.

O cercetare desfăşurată la University of Virginia, de către Galena K. Rhoades şi Scott M. Stanley dezvăluie că secretul fericirii constă în numărul relaţiilor pe care cei doi parteneri le-au avut în trecut, informează Mail Online.

Potrivit acestora, o femeie va avea şanse mai mari să fie fericită dacă până la momentul căsătoriei, aceasta nu a avut alţi parteneri, în afară de soţul ei. În cazul bărbaţilor, experienţele anterioare nu influenţează calitatea relaţiei pe care o au cu soţiile lor.

Se pare că odată ce o femeie a avut mai mulţi parteneri, ea va lua în calcul mult mai rapid alternativele, în momentul în care vor apărea tensiuni în relaţie. Totodată, feicare poveste de dragoste aduce şi dezamăgire sau neîncredere, sentimente care vor ieşi la suprafaţă şi faţă de soţul ei, la un moment dat.

Cercetarea a avut în vedere 1.294 femei şi bărbaţi necăsătoriţi, cu vârsta de 18-34a ani, care au fost urmăriţi timp de 5 ani, interval în care 418 dintre ei s-au căsătorit. Numai 23% dintre aceştia avuseră relaţii sexuale exclusiv cu persoana cu care se căsătoriseră.

Conform raportului, peste jumătate dintre femeile chestionate şi care avuseseră relaţii sexuale numai cu soţii lor se declarau foarte mulţumite de căsniciile lor.

spynews.ro.


Distribuie