Crezi că partenerul tău te ÎNŞEALĂ? Iată câteva indicii care te ajută să afli

Distribuie

O femeie simte atunci când este înşelată. Asta spune mitul urban despre intuiţia femeilor. Marcella Bakur, profesor de psihologie la Universitatea Marymount Manhattan, a realizat o lucrare în care tratează semnele care trădează infidelitatea partenerilor.

Pentru a afla dacă iubitul te înşeală, începe să analizezi în detaliu gesturile şi acţiunile sale. Dacă reuşeşti să aduni probe, atunci când îl vei pune în faţa faptului împlinit şi nu va avea cum să nege acest lucru.

Iată câteva indicii care te pot ajuta să depistezi acest lucru:

1. Este mult mai atent cu tine, ba chiar a început să îşi aducă flori şi cadouri. Deşi în prima instanţă ele pot parea a fi daruri care să arate iubirea pe care ti-o poartă, se prea poate să fie de fapt o formă prin care îşi cere iertare. Probabil se simte vinovat de aventura pe care o are şi de aceea încearcă să se revanşeze.

2. Este atât de distant încât nici nu mai ştii dacă sunteţi sau nu împreună. Nu mai faceţi planuri comune şi aproape că nu mai ştii nimic de jobul sau anturajul său.

3. Viaţa sexuală s-a transformat într-o rutină. E ca un ritual de 15 minute pe care îl practicaţi în zilele cu număr par.

4. Ţi-a spus clar că preferă să petreacă timpul liber cu prietenii lui decât cu tine. Iar tu nici măcar nu eşti invitată să te alături.

5. În ultima perioadă ai observat că partenerul tău a devenit foarte sensibil la comentariile tale. De cele mai multe ori iţi reproşează lucrurile spuse sau chiar îţi aminteşte şi reproşurile pe care i le-ai făcut acum doi ani. Toate acestea pot fi doar o acoperire pentru el şi dovada că încearcă să descopere un motiv pentru a vă despărţi.

6. Interesele comune s-au transformat în interesele tale şi ale lui. Deodata proiectele în care erai implicată şi tu devin numai ale sale iar tu nu ai ce căuta în ele. Lipsa de interes ar trebui să trezească suspiciuni. Fii încrezută în forţele tale şi cere-i explicaţii. O astfel de atitudine nu trebuie tolerată intr-o relaţie.


Distribuie
..