Crăciunul şi Revelionul în doi este mai sexy şi mai romantic. Iată DE CE

Distribuie

Sunteţi sigură că sărbatoarea de Craciun constă doar în mese nesfărşite,seri petrecute cu familia şi mult zgomot? Profitaţi de frigul de afară şi de zilele de sărbătoare pentru a pune în practică sfaturile noastre pentru a obţine un Crăciun şi un Revelion sexy, lăsând stresul şi grijile la uţă, redescoperindu-vă sex-appeal-ul.

La lumina focului

Lumânări şi uleiuri aromatice vă porizate in aer, o muzica dulce, uşa cărei blindată cu simţ de răspundere, celularul închis şi telefonul fix deconectat… acestea sunt condiţiile obligatorii pentru o seară de Crăciun sau de Revelion romantică în doi. Ce poate fi mai plăcut decât să transformaţi o seară friguroasă de iarnă în cel mai romantic moment din viaţa dumneavoastră? Poate că imaginea vi se pare cam prea de film, dar dacă veţi analiza cu atenţie condiţiile, veţi realiza că nu sunt chiar greu de îndeplinit. Şi, dacă tot v-aţi decis să aveţi un Crăciun de film, să nu uitaţi de uleiul de masaj, un accesoriu care nu trebuie să lipsească!

Cina e servită

Profitaţi de o zi de vacanţă, pentru a vă juca cu mâncarea, unul dintre ingredientele cele mai puternice pentru sexualitate. Profitaţi de frişcă, ciocolată, miere, fructe uscate şi nu uitaţi de căpşuni, mandarine şi ananas. Puterea afrodisiatică a acestor alimente va fi garanţia unei seri de neuitat. Pentru a face mai intrigantă această cină, scrieti o invitaţie specială pe un carton roşu, pentru a aprinde fantezia.

Dacă Moş Crăciun e sexy!

O persoană nu poate visa, nici în cele mai nebuneşti fantezii, o întâlnire intimă cu Mos Craciun. Poate doar dacă vorbim depre o Crăciuniţă în lenjerie intimă roşie, cu o inocentă căciulă de Moş Crăciun, care zboară pe podea de la o prima privire. Poate că e doar un clichè, dar lenjeria sexy roşie e un cult pentru eros. Puteţi profita de acest moment pentru a desface cadourile de Crăciun departe de privirile indiscrete ale prietenilor sau ale părinţilor.

Weekend pe zăpadă

Dacă alegeţi să petreceţi Crăciunul cu familia, atunci aveţi nevoie cu siguranţă de o mică escapadă de iubire. Dacă aveţi copii îi puteţi lăsa câteva zile cu bunicii, pentru că fiecare cuplu are nevoie de ceva timp petrecut în intimitate. Alegeţi o cabană într-o zonă de munte, cu zăpadă, şi petreceţi câteva zile împreună. Va fi, cu siguranţă, cel mai frumos cadou pe care vi-l puteţi oferi unul celuilalt.


Distribuie
..