Comunicarea, ’’detaliul’’ care îţi garantează ORGASMUL. Află aici DE CE

Distribuie

Comunicarea stă la baza oricărei relaţii interumane şi cu atât mai mult relaţiilor amoroase. Nici comunicarea în timpul sexului nu face excepţie. Totuşi, orice vorbă rostită în timpul unei partide de amor poate deveni perversiune sau motiv de amuzament, mai ales atunci când nu lipseşte naturaleţea.

Aşadar, e de bine să vorbeşti dacă şi tu, şi partenerul tău vă doriţi să faceţi acest lucru. Comunicarea în timp ce faceţi sex vă stimulează mental, fizic şi emoţional. Nu trebuie să vorbeşti în timpul sexului doar pentru că aşa ai văzut în filme sau pentru că ai citit undeva că asta îţi va garanta un orgasm. Dacă nu simţi, mai bine evită acest lucru, pentru ca să nu pari comică.

Aşadar, decizi dacă îţi place sau nu şi dacă a vorbi în timpul actului sexual e motivant pentru tine, atunci fă-o natural, fără rezerve, spune ce simţi, ce ai vrea să ţi se facă, transmite-ţi emoţiile şi prin cuvinte.

Unii sunt nemaipomenit de romantici, declarându-şi iubirea, alţii sunt  mai perveşi, excitându-i vorbe ce au strict conotaţie sexuală.

Limita dintre plăcere şi perversiune ţine doar de tine şi de partenerul tău, voi doi ştiţi sigur până unde discuţiile voastre au sens.

Există bărbaţii asupra cărora vorbitul din timpul actului sexual are un efect negativ – pentru aceştia o vorbă, un ţipăt sau chiar şi o şoaptă foarte senzuală poate însemna pierderea erecţiei.

În cazul femeilor, e cert că a vorbi în timpul actului sexual e plăcut. Ea este foarte conştientă de sunetele exterioare şi se apropie de orgasm prin stimuli auditivi.


Distribuie
..