Citeşte CUM intensificăm PLĂCEREA sexuală. Vezi AICI idei, sfaturi şi soluţii

Distribuie

De-a lungul timpului, suntem nevoite să căutăm și să descoperim noi metode de creștere a plăcerii sexuale. În primul rând cei care formează un cuplu de ceva timp, ca să nu intervină rutina, trebuie să găsească soluții nu doar pentru a păstra flacăra vie dar și pentru a o intensifica.

Orice femeie trebuie să fie satisfăcută de corpul său, să învețe să-l iubească. Asta o va ajuta să se simtă bine și în pat, iar partenerul cu siguranță va observa acest lucru. Iată câteva lucruri la care trebuie să atrageți atenția în timpul actului sexual:

 1. Preludiul nu trebuie neglijat niciodată. Acesta are rolul de a excita ambele părți, facilitând astfel atingerea orgasmului.

 2. Atmosfera trebuie sa fie calmă și romantică. Muzică, lumânări aprinse, lenjeria patului într-o culoare plăcută și calmă. Toate aceste lucruri par niște detalii, însă ele contribuie la sporirea plăcerii sexuale.

3. Cunoaște-ți corpul și arată-i partenerului tău care sunt zonele tale erogene și unde ai vrea să te atingă. El va aprecia că îl ajuți să te satisfacă așa cum vrei.

4. Lasă-te purtată de val. Lasă-ți partenerul să te atingă, să te sărute și să te alinte.

5. Concentrează-te. Lasă problemele la birou și nu le lua după tine în pat.

6. Acceptă provocările. Dacă iubitul tău vine cu o propunere nouă, cu un joc de roluri, fii deschisă și intră în joc. Rezultatul e garantat.

7. Controlează-ți mușchii vaginali pentru a crește gradul de excitație. Contractează-i din când în când și vei simți diferența.

8. Redu numărul de țigări fumate într-o zi pentru o viață sexuală activă și satisfăcătoare. Nicotina distruge libidoul, și are efecte negative asupra vieții sexuale.

9. Discută cu iubitul despre viața voastră sexuală. Spuneți fiecare deschis ce vă place și ce nu.

10. Apelează la intervențiile chirurgicale. Chirurgia plastică este ceva normal în zilele noastre. Este și în cazul operațiilor în zona genitală feminină, intervenții care cresc plăcerea sexuală. Clitoroplastia, așa cum sugerează și denumirea, este o intervenție asupra clitorisului. Prin această metodă, clitorisul este mai bine expus și crește gradul de excitabilitate.


Distribuie
..