Cinci lucruri neaşteptate care îl fac GELOS

Distribuie

Eşti convinsă că nu ai un iubit gelos, dar, parcă în ultima vreme e mai îmbufnat decât de obicei. Nu ştii de ce pare să se supere din cele mai neaşteptate motive şi parcă nici crizele de personalitate nu-i erau caracteristice până ieri. Vezi care sunt cele 5 lucruri neaşteptate care îl fac gelos.

E gelos dacă râzi la glumele altui bărbat

Indiferent dacă este de felul lui un tip amuzant, un introvertit tăcut, sau un tip prietenos, atunci când râzi cu poftă la glumele altui bărbat, iubitul tău se va simţi puţin gelos.

Faptul că un alt bărbat te poate binedispune îi face pe mulţi bărbaţi să se supere, chiar dacă gluma era bună sau nu.

E gelos dacă te comporţi ca o fetişcană la vederea unui bărbat celebru

Ştii de ce majoritatea bărbaţilor îi urăsc în cor şi unanimitate pe Keanu Reeves, Ryan Gosling, Justin Bieber sau Ian Somerhalder? Din cauza ta şi a altor femei ca tine, care se comportă ca nişte fetişcane emoţionate ori de câte ori vine vorba la televizor despre vreun zeu, fie el actor sau cântăreţ.

E gelos dacă menţionezi vremuri bune cu un fost

Ştii ce trece prin mintea lui atunci când dai chiar şi vag impresia că îţi aminteşti ceva plăcut despre un fost?

„Încă îl mai iubeşte şi suspină după el. O să mă duc să-l bat până nu mai are dinţi, ca să nu poată să-l mai sărute vreodată, îi arăt eu cine e bărbatul aici!”.

E gelos dacă stai mult la serviciu

Chiar dacă este absolut normal să ai parte de perioade mai aglomerate la serviciu şi chiar dacă şi el stă uneori peste program ca să termine ceva, tot se va simţi gelos.

Bărbaţii nu se pot abţine să nu se întrebe ce faci şi care din colegii tăi sexy (şi-l imaginează pe băiatul de la IT ca pe un Ben Affleck, iar tipul de la contabilitate sigur seamănă puţin cu Johnny Depp când era mai tânăr) au rămas şi ei la birou să copiaţi împreună contracte.

E gelos dacă te duci la o petrecere fără el

Mai ştii petrecerea aia dată de amica ta, la care el nu a vrut să vină, pentru că nu cunoştea pe nimeni şi nu avea chef să se bărbierească? Acum se uită pe Facebook şi Instagram la pozele postate de tine şi îşi imaginează cum dansezi cu tot felul de bărbaţi, care abia aşteaptă să te îmbete şi să profite de tine. Asta dacă nu şi-a comandat deja pizza cu bere şi nu se uita pe programele alea deochiate în loc să fie gelos.

libertatea.ro


Distribuie
..