Channing Tatum face SEX de trei ori pe săptămână şi adoră să umble GOL prin casă

Distribuie

Channing Tatum a făcut confesiuni incitante pentru revista ELLE , despre viaţa sa sexuală, unde a povestit că îi place să stea gol prin casă şi să facă dragoste cu soţia sa de patru ori pe săptămână.

Numit recent „Cel mai sexy barbat din lume”, Channing Tatum povesteşte fără inhibiţii despre sex şi fetişurile în viaţa de cuplu. Acesta declară ca soţia lui are chef de nebunii de fiecare dată după ce urmăreşte filmul „The Notebook”. Mai mult, actorul dezvăluie că este adeptul naturismului la el acasă şi că se dezbracă complet de fiecare dată când trece pragul casei.

Deveniţi părinţi acum două luni în urmă Channing Tatum şi Jenna Dewan Tatum continuă să aibă o viaţă sexuală extrem de condimentată.

Nu ştiu dacă avem un film care să ne predispună la sex, însa ajungem să ne iubim de fiecare dată după ce ne uităm la The Notebook. Jenna plânge de fiecare dată, mă ia în braţe şi mă pune să-i promit că vom muri împreună”, declară Channing.

În timp ce Jenna era însărcinată,  Channing  nu a fost scutit de dragoste şi afecţiune din partea soţiei. Acesta recunoaşte că a fost alintat cu atenţia  Jennei: 
Hormonii femeilor o iau razna în timpul sarcinii, aşa că am avut parte de multă acţiune în această perioadă. O faceam şi de patru ori pe săptămână. A fost o etapă interesantă„, mai dezvăluie  Tatum.

Actorul, în vârstă de 33 de ani, se mai confesează şi spune că este adeptul naturismului la el acasă. Acesta obişnuieşte  să stea gol prin casă.

„Am o terasă tare frumoasă şi o curte cu piscina. Odată ce m-am descălţat scap repede de toate hainele. Îmi place să stau gol prin casă când sunt doar eu cu Jenna„.

Channing Tatum este un actor american şi producător de film. Şi-a început cariera ca model, însă pasiunea pentru actorie şi-a descoperit-o atunci când a jucat în filmele She’s the Man, Step Up , Fighting, Public Enemies, G.I. Joe: The Rise of Cobra  şi Dear John.


Distribuie