Cele mai stânjenitoare întrebări despre SEX! Află AICI răspunsul

Distribuie

Tot ce ține de așternuturile fierbinți reprezintă un element tabu, multe persoane evitând să pronunțe măcar întrebările la care își doresc un răspuns. Iată câteva întrebări și răspunsuri pentru a lămuri unele dintre curiozitățile legate de viața sexuală.

1. Există posibilitatea să urinez în timpul actului sexual?

Dacă prezervativul este intact și ați eliminat orice posibilitate ca pata de pe cearșaf să fi fost din pricina lui, poți trece la planul B. Medicul Lauren Streicher explică faptul că există puțin lichid rămas în vezică, deși persoana a fost la toaletă. Unele poziții sexuale, precum cea a misionarului, pot pune o presiune suficient de mare în acea zonă, încât să producă o scurgere. Dacă acest lucru se petrece doar din când în când atunci nu ar trebui să vă îngrijorați. Până la urmă și protagonistele din Sex and The City au trecut prin asta, deci nu este nici o îngrijorare, scrie euforia.tv.

„Sexul este un eveniment neurologic și emoțional”, afirmă Debby Herbenick, un om de știință de la Universitatea din Indiana. Cu alte cuvinte, este intens, iar faptul că rămâi goală în fața altei persoane poate declanșa numeroase sentimente. O reacție emoțională poate fi declanșată de hormoni.

3. „Nu mă aflu în preajma menopauzei, dar sunt uscată precum Sahara – chiar și atunci când sunt în dispoziție! Cum este posibil?”

Există numeroși factori care sunt implicați în păstrarea vaginului lubrifiat natural, dar orice sabotează nivelul acestora sau circulația sanguină poate determina această problemă. Streicher afirmă că un studiu atestă faptul că femeile care folosesc contraceptive orale se confruntă mai des cu astfel de situații. Soluția oferită de medic, utilizați un lubrifiant pe bază de silicon înainte de actul sexual.


Distribuie