Cele mai potrivite momente în care să faci SEX

Distribuie

Viaţa ta sexuală se află în impas sau pur şi simplu îţi doreşti momente în care să te simţi în al nouălea cer? Conform specialiştilor sexologi, plăcerea devine mult mai intensă dacă alegi cu grijă momentul în care să faci dragoste cu iubitul tău. Uite când să faci sex pentru un orgasm garantat]

1. Înainte de menstruaţie 

Sună ciudat, dar ar trebui să încerci măcar o dată să faci sex în ziua de dinanitea menstruaţiei. Ai putea experimenta plăceri cum nici nu credeai că există! Motivul? În această perioadă,  acumulările de sânge din organism au efect asupra uterului şi a contracţiilor care devin mult mai perceptibile în timpul orgasmului.  De asemenea, zona labiilor şi a clitorisului este mult mai sensibilă în perioada în care organismul tău reţine fluide. 

2. Dimineaţa 
Un moment foarte bun pentru un sex de calitate este dimineaţa, când te trezeşti. Se ştie că dimineaţa bărbaţii au erecţie aşa că ar trebui să pui ceasul să sune cu 10-15 minute mai devreme decât o faci de obicei. Cu siguranţă nu-ţi va părea rău! 

3. În concediu 
Lipsa stresului cotidian, relaxarea şi odihna îmbunătăţesc vizibil viaţa sexuală. Astfel că, în perioada concediilor, sexul vă poate aduce în pragul extazului, faţă de cursul anului. Încearcă să faci dragoste cu iubitul tău când te afli în vacanţă şi vei avea parte de nopţi cu adevărat fierbinţi.


4. După ce ai venit de la sală 

Bizar nu? Şi, totuşi, adevărat! Cel puţin la concluzia aceasta au ajuns experţii şi specialiştii în sexologie care au demonstrat faptul că o persoană care face sport se simte mult mai atrăgătoare faţă de perioada în care era sedentară, scrie click.ro. Aşa că ai putea să te bucuri de un sex de calitate după ce vii de la sală sau după ce ai făcut exerciţii fizice. 

5. În toiul nopţii pentru a scăpa de rutină 
Ca să scapi de rutină şi să readuci pasiunea la tine în dormitor încearcă o partidă de sex în toiul nopţii, la ora 3 dimineaţa. Pur şi simplu pune ceasul să sune la această oră şi vei vedea că partenerul tău nu va spune nu. Cel puţin la această concluzie au ajuns specialiştii în sexologie. Rutina este cel mai mare duşman al sexului, aşa că încearcă orice ca să scapi de ea. Iar dacă asta presupune să vă treziţi la ora trei dimineaţa..de ce nu?

6. După ce ai venit de la o nuntă 
Se ştie că după ce a participat la o nuntă o femeie este mult mai deschisă atunci când vine vorba despre relaţii şi sex. Aşa că, dacă aţi fost invitaţi la un astfel de eveniment, învercaţi să faceţi dragoste imediat cum aţi ajuns acasă. Vor fi momente pe care nu le vei uita prea repede.


Distribuie
..