Cele mai mari PĂCATE în relaţiile de cuplu

Distribuie

Vrei să vezi cum poţi transforma o relaţie frumoasă într-una toxică în cel mai scurt timp? Iată care sunt cele mai mari păcate de care ar trebui să te fereşti şi tu în relaţia ta de cuplu.

Îi spui prea multe lucruri personale despre tine

Mai ales la începutul relaţiei de cuplu nu ar trebui să îi spui prea multe lucruri personale. Este frumos să îi povesteşti întâmplări amuzante sau triste, însă nu îţi oferi sufletul pe tavă imediat, pentru că ar putea înţelege ceva greşit, notează unica.ro. De asemenea, este natural să vrei să împărtăşeşti cât mai multe cu iubitul tău, însă este mai sănătos pentru relaţia voastră să faci asta pe parcursul timpului şi nu tot deodată.

Te grăbeşti să faceţi sex

Nu există un moment potrivit să întreţineţi prima relaţie sexuală ca şi cuplu proaspăt. Totuşi, dacă ajungi cu el în pat înainte ca el să aibă ocazia să te cunoască mai bine, poţi pica foarte uşor în categoria „aventură” pentru el, iar după câteva partide de sex probabil îşi va pierde interesul. Ca să devii cu adevărat iubita lui şi nu doar o altă femeie care i-a trecut prin pat, trebuie mai întâi să aprecieze alte calităţi ale tale şi abia pe urmă să începeţi şi relaţia fizică. Aşa că nu te teme să laşi lucrurile să curgă de la sine, iar când momentul va fi potrivit, vei şti.

Îl suni sau îi scrii prea des

Ai tehnologia la degetul mic şi poţi vorbi cu oricine din cunoscuţii tăi la doar un click distanţă. Este foarte simplu să te pierzi şi să începi să-i trimiţi şi iubitului tău mesaje necontenit, însă asta nu îţi ajută deloc relaţia. Bărbaţilor, în general, le place să fie în rolul celor care urmăresc şi nu să fie ei cei urmăriţi. Aşa că dacă îl suni oricând ai vreo idee să-i povesteşti ceva sau îi trimiţi SMS-uri, el îşi va pierde interesul destul de uşor. Lasă-l pe el să scrie sau să sune primul şi tu doar bucură-te de atenţia lui.

Îl verifici, îl spionezi

O mare greşeală pe care multe femei o fac este să-şi spioneze iubiţii. Este foarte tentant să-ţi arunci un ochi în telefonul lui când l-a lăsat pe masă şi el nu e de faţă, însă asta nu face decât să distrugă încrederea dintre voi. Atât a ta în el, pentru că vei trăi cu senzaţia că el îţi ascunde ceva, iar el nu va mai avea încredere în tine dacă te prinde. Şi încrederea este foarte importantă într-o relaţie de cuplu.

Vrei să-l schimbi

Atunci când alegi să ai o relaţie cu un bărbat, nu îl cunoşti de la început. În timp începi să-i înveţi obiceiurile şi deprinderile, modul în care vorbeşte, cum îşi exprimă sentimentele sau cum dă dovadă de afecţiune. Dacă nu îţi plac mai multe lucruri la el, nu încerca să-l schimbi, pentru că oamenii se schimbă foarte puţin, în special bărbaţii. Pasul cel mai sănătos pe care îl poţi face pentru tine este să te desparţi de el.

Nu mai ai grijă de tine

Este important să creşti o relaţie, să depui efort şi să sacrifici o bună parte din energia ta investind în relaţia voastră de cuplu. Dar nu şi când faci compromisuri în defavoarea ta. Chiar dacă eşti singură sau într-o relaţie de cuplu, nu uita niciodată să ai mai întâi grijă de tine şi de nevoile tale.

Mimezi orgasmul

Se întâmplă o dată, că nu ai reuşit să ajungi la orgasm că erai prea obosită. Se întâmplă şi a doua oară ca să meargă lucrurile mai repede. Se întâmplă şi dăţile viitoare din varii motive şi aşa ajungi să mimezi orgasmul aproape de fiecare dată când faceţi sex. Dacă tu crezi că este un ajutor pentru relaţia voastră, află că de fapt faci amândurora un mare deserviciu. Ţie pentru că nu va şti cum să te satisfacă sexual cu adevărat şi lui pentru că îl minţi.


Distribuie
..