Cele mai CIUDATE tipuri de ORGASM

Distribuie

Cu siguranță ați auzit despre orgasmul vaginal și cel clitoridian dar sunt câteva tipuri de… culmi ale plăcerii puțin cunoscute.

Dacă nu ați auzit de ele cu siguranță veți fi uimiți și contrariați. Totuși, după ce veți afla ce înseamnă probabil veți vrea să le încercați… pe cele care vă sunt la… îndemână.

ORGASMUL SFÂRCURILOR

Stimularea sfârcurilor poate produce plăceri intense, comparabile cu un orgasm, chiar dacă nu implică organul sexual (masculin sau feminin).

YOGASM

Ca să te bucuri de yogasm trebuie să stăpânești o singură poziție de yoga. Stai întins pe burtă, gândește-te la ceva plăcut. Ridică încet partea superioară a corpului și stai sprijinit pe mâini. În același timp, încordează mușchii fesieri. Menține poziția până când numeri la zece.

ORGASM NOCTURN

Uneori, în timpul nopții, te poți trezi în timpul unui orgasm. Cum se întâmplă asta? În timpul fazei de somn profund, circulația sanguină din zona intimă se intensifică și atfel ajungi să ai aceleași senzații ca în cazul unui orgasm clasic.

ORGASMUL NAȘTERII

Unele femei au orgasm în timpul unei nașteri pe cale vaginală. Cert e că se întâmplă foarte rar, dar gravidele care trec prin așa ceva când aduc pe lume un copil sunt foarte încântate de experiența extraordinară.

libertatea.ro.


Distribuie
..