Cele mai ciudate deviaţii SEXUALE ale femeilor

Distribuie

Deviaţiile sexuale nu sunt fetişuri, actele sexuale deviante nu părăsesc făgaşul normalului, ci sunt catalogate astfel de către specialişti pentru că mai puţin de 10% din populaţie le practică. Deviaţiile sexuale sunt necesare pentru evoluţia personală, dar şi în societate. Află mai multe despre deviaţiile sexuale şi care sunt cele mai ciudate, întâlnite la femei.

Cum devine un act sexual normal o deviaţie

Psihologii spun că o deviaţie sexuală este un act sexual normal, nu un fetiş, nu o parafilie, încă care nu este atât de răspândit în populaţie, notează unica.ro. Spre exemplu, homosexualitatea este considerată o deviaţie, pentru că doar 5% dintre bărbaţi o practică, la nivel global. Pe de altă parte, bisexualitatea nu mai este o deviaţie, pentru că 15% dintre oamenii din lume sunt bisexuali.

Sexsomnia

Această deviaţie este definită de psihologi ca un comportament sexual în timpul somnului. Femeile care au această deviaţie sexuală se comportă ca somnambulii: se ating, se masturbează şi chiar fac sex cu partenerii în timp ce dorm, iar în unele cazuri pot deveni chiar agresive. Când se trezesc, însă, nu îşi amintesc de ceea ce au făcut în timpul nopţii.

Nimfomania

Nimfomania, sau hipersexualitatea, este o deviaţie sexuală. Nu este un fetiş, pentru că femeile nimfomane nu simt plăcere doar datorită faptului că fac mult sex, ci sunt dependente fizic de interacţiune în acest fel. Este o nevoie fizică pe care trebuie neapărat s-o satisfacă, lăsând pe plan secundar emoţiile şi sentimentele.

Exhibiţionismul

Puţini oameni fac acest lucru pentru a se excita sexual – chiar şi până la orgasm – de aceea exhibiţionismul este o deviaţie sexuală. Spre deosebire de bărbaţi, femeile îşi pot expune corpurile mult mai uşor, cum ar fi prin articole vestimentare foarte sumare, decolteuri adânci, fuste foarte scurte sau lipsa lenjeriei intime. Bărbaţii nu se pot îmbrăca la fel, de aceea exhibiţionismul este o deviaţie sexuală mai răspândită în rândul femeilor.

Swinging-ul

Este considerat deviaţie sexuală şi presupune schimbul de parteneri în scopul actelor sexuale – însă asta nu înseamnă că dacă tu şi iubitul tău vreţi să faceţi schimbi de parteneri cu un alt cuplu că trebuie să faceţi sex, ci vă puteţi limita la petting, sărutări sau mimări ale actelor sexuale.

Sex în trei, orgia

Sexul cu alte două sau mai multe persoane este, la fel, considerat o deviaţie sexuală. Nu mulţi sunt atât de deschişi încât să se poată bucura de astfel de experienţe, fără ca mai târziu să existe resentimente şi gelozii. Dacă într-un cuplu, bărbatul este cel care visează la sex în trei, femeia este cea care iniţiază (sau permite) o experienţă sexuală de acest gen.


Distribuie
..