Cele mai bune poziţii pentru SEX de dimineaţă

Distribuie

Dacă te trezeşti greu de dimineaţă şi simţi că nu poţi „funcţiona” prea bine fără o cană mare de cafea, poţi încerca să te pui pe picioare într-un mod mult mai distractiv, atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău. Iată cele mai bune poziţii pentru a face sex dis-de-dimineaţă:

Îmbrăţişaţi

Aceasta este cea mai comodă poziţie, pentru amândoi, în momentul în care vă simţiţi obosiţi de dimineaţă. Tu stai întinsă pe o parte şi el te ţine în braţe, din spate, penetrându-te din această poziţie. Astfel vă simţiţi amândoi foarte confortabil şi, în acelaşi timp, aveţi parte de o partidă care să vă facă ziua grozavă de la primele ore ale dimineţii.

Cowgirl, inversat

Bărbaţii, în general, adoră această poziţie, dar este şi foarte bună pentru o partidă fierbinte înainte de a merge la serviciu. În timp ce el stă întins pe spate, tu îl încaleci – ca o „cowgirl” – cu spatele la el, iar el se poate bucura atât de senzaţiile plăcute, cât şi de vederea corpului tău din plin. În plus, tu controlezi penetrarea şi ritmul actului sexual.

Misionarul

Cu picioarele pe umerii lui. Dimineaţa poate nu te simţi în stare de poziţii complicate, însă din poziţia aceasta – misionarul cu picioarele tale întinse pe umerii lui – penetrarea va fi mai adâncă şi mai viguroasă. Dacă nu poţi sta încă de la începutul partidei în această poziţie, poţi începe uşor, cu genunchii strânşi la piept, apoi le urci încet până reuşeşti să le duci peste umerii săi.

Sex în duş

Propune-i să faceţi duş împreună înainte de a pleca la serviciu, iar după ce vă spălaţi unul pe celălalt, te poţi întoarce cu spatele la el, dându-i acces total la vaginul tău. Mai mult, cu o mână te poate ţine de şold, iar cu cealaltă îţi poate stimula clitorisul. Dacă aveţi cada aşezată chiar în faţa unei oglinzi, puteţi profita de ea: priviţi-vă în timp ce faceţi sex. Este foarte excitant şi veţi avea la ce să vă gândiţi apoi toată ziua.

Sex oral

Sexul oral nu este o poziţie sexuală, însă dacă nu aveţi prea mult timp la dispoziţie, îl poţi trezi din somn în acest mod – orice bărbat căruia îi place să i se facă sex oral probabil visează la acest lucru.

unica.ro.


Distribuie
..