Cele 8 lucruri pe care TREBUIE să le faci după o despărţire

Distribuie

Despărţirile nu sunt niciodată uşoare, însă un lucru e cert: după ce o persoană a dispărut din viaţa ta, trebuie neapărat să faci unele ajustări în rutina ta. Se spune că timpul vindecă rănile, dar pentru ca acest lucru să se petreacă, trebuie să faci şi tu unele modificări în viaţa ta.

Scapă de aşternuturi

Înlocuieşte toată lenjeria de pat. Arunc-o pe cea veche, care mai mult ca sigur îţi aduce aminte de fostul iubit. Noua înfăţişare a camerei tale îţi va da energia necesară pentru a lua totul de la capăt, notează femina.rol.ro

Transpiră

Nimic nu te face să slăbeşti ca o despărţire. Dar pentru ca scăderea bruscă în greutate să nu îţi creeze probleme de sănătate, fă sport. Zumba, Pilates, jogging, Yoga, orice mişcare e bine venită. În doar câteva săptămâni, corpul tău se va transforma, iar tu te vei simţi mai încrezătoare.

Răsfăţ la cosmetice

O actualizare a colecţiei de produse cosmetice este plăcerea nevinovată a fiecărei femei. Poate un nou blush nu îţi va repara inima frânta, însă te va ajuta să arăţi mai bine în timp ce plângi.

Şterge tot

Tocmai pentru ca punctul anterior să poată fi îndeplinit cu succes, şterge-l din toate locurile în care îl ai memorat: telefon, site-uri de socializare, messenger, e-mail etc.

Spune-le prietenilor de ce ai nevoie

Fie că ai jurat să rămâi celibatară până la sfârşitul vieţii sau vrei să ieşi în cluburi în fiecare weekend, spune-le prietenilor tăi ce îţi doreşti. În funcţie de cât de „nebunească” e dorinţa ta, aceştia te vor ajuta şi te vor „trage de ureche” când lucrurile îţi scapă de sub control.

Simte-te bine

Fă un lucru de care ţi-a fost întotdeauna teamă, cum ar fi speed-dating-ul, învaţă să te dai cu snowboard-ul sau oricare altă activitate pe care ţi-ai dorit să o încerci. Acum e momentul potrivit! Când vei finaliza proiectul, te vei simţi atât de uimitor, încât vei uita de toate grijile.

Călătoreşte

Probabil cel mai bun lucru pe care îl poţi face după o despărţire este să călătoreşti. Mult, oriunde, oricând. Totuşi, nu te urca chiar a doua zi în avion. Permite-ţi ca un timp să te simţi oribil, pentru a putea mai apoi să savurezi vacanţa la cote maxime.

Joacă-te cu un animal

Animalele simt emoţiile pe care le trăim şi interacţiunea cu acestea te ajută să te vindeci emoţional. Dacă nu ai deja un prieten necuvântător şi blănos acasă, te poţi oferi voluntar la un centru de îngrijire a animalelor. 

 


Distribuie
..