Cele 7 lucruri pe care trebuie să le faci ca să ai de fiecare dată ORGASM

Distribuie

Orgasmul e un moment absolut magic, pe care orice femeie şi-l doreşte. Din păcate, el nu vine ori de câte ori îl dorim şi îl aşteptăm. În acest material vei afla care sunt punctele şi ce trebuie să faci pentru ca să ajungi de fiecare dată la orgasm.

1. Autostimulare

Poate ca ai auzit de o mie de ori cuvintele astea, dar nu strică să le mai auzi încă o dată: dacă tu nu ştii să te satisfaci pe tine însăţi, cum poţi să te aştepţi s-o facă altul pentru tine?! Trebuie să ştii ce să ceri. Aşadar, e important să te simţi confortabil cu tine insăţi şi să te masturbezi. Şi când o faci, nu e important doar să termini, ci şi să fii atentă la corpul tău şi să identifici ce anume te conduce către orgasm, scrie sfatulparintilor.ro

2. Vorbeşte

Acum, că ştii bine cum se ajunge la orgasm, e la fel de important să ştii să-i şi comunici partenerului tău asta. Spune-i în cuvinte clare: ”mai sus”, ”mai jos”, “la dreapta” sau “la stânga”. 

3. Nu sta degeaba

În timp ce el “lucrează” la partea de jos, nu-ţi ignora sânii. Stimularea lor poate elibera o doză importantă de oxitocină, hormonul atât de important în relaţia cu orgasmul.

 4. Relaxează-te

Spre deosebire de bărbaţi, care pot avea orgasm oriunde, oricând, oricum, cu oricine, la femei treaba e ceva mai complicată. Identifică elementele care te relaxează cel mai bine – lumânări, muzică, o baie, un masaj etc – şi foloseşte-te de ele în consecinţă.

5. Creează mediul propice orgasmului

Ai nevoie de un spaţiu care sa emane senzualitate, aşadar nu e indiferent cum arată camera sau locul pe care îl alegi în drumul tău către orgasm.

6. Coordonoează-ţi timpul

Nu uita că unui bărbat îi sunt necesare vreo 10 minute ca sa ajugnă la orgasm, în timp ce o femeie are nevoie de vreo 15 spre 20. Aşadar, întinde-te pe spate, relaxează-te şi incepe, înaintea lui.

7. Permite-i să vină

O dată ce ai parcurs toate etapele de mai sus, pregăteşte-te mental şi fizic să primesti orgasmul. Bucură-te de întrepătrunderea energiilor voastre şi relaxează-te complet pentru a trăi momentul deplin.

 

 


Distribuie
..