Cel mai scurt drum până la ORGASM! Iată ce ai de făcut

Distribuie

Piatra filozofală a poziţiilor sexuale: tu deasupra. Cele care ajung să stăpânească această tehnică spun că nu-i nimic mai apetisant. Intri în clubul lor?

Pentru majoritatea femeilor, aceasta este cea mai sigură cale către orgasm. Kama Sutra o consideră perfectă pentru femeia cu un vagin mai scurt şi strâmt şi afirmă că partenerii sunt de fapt pe picior de egalitate. Hmm, nu vrem să contrazicem această teorie, însă cele mai multe dintre noi se îmbată, pur şi simplu, cu sentimentul de control pe care îl au ştiindu-se deasupra partenerului.

Să fii la putere – iată un afrodiziac redutabil! Când eşti în top, tu controlezi mişcarea, ritmul şi profunzimea penetrării. Simţi ce funcţionează sau nu pentru tine şi te poţi adapta din mers. Cât despre el, rareori îl vei auzi să spună pas acestei poziţii. Ştii principiul din imobiliare conform căruia priveliştea face toţi banii? Funcţionează şi aici. Cu tine la verticală, el adoră să îţi admire sânii, talia, mişcările lascive… Are parte de un show total şi, în plus, de multă plăcere cu foarte puţin efort.

Variaţiuni pe aceeaşi temă

În această poziţie poţi face, în principiu, două mişcări: fie îţi mişti şoldurile în sus şi-n jos, fie bazinul înainte şi înapoi, pe orizontală. Oricare dintre acestea poate fi combinată şi cu o mişcare circulară a şoldurilor. De fapt, sarea şi piperul este chiar alternarea acestor mişcări! Reţine şi faptul că poţi avea o penetrare suficient de adâncă pentru ca clitorisul să se frece de osul lui pubian, iar asta se traduce prin-
tr-un un orgasm rapid şi intens. Sau i-ai putea cere lui să îţi stimuleze clitorisul, bineînţeles, alături de celelalte zone erogene: sfârcurile, fesele şi talia. Cu atât de puţine de făcut, trebuie să se achite ca la carte de aceste responsabilităţi! Ce ar mai avea de făcut? Eventual, ca să ai mai mult echilibru, să-şi pună mâna sub fesele tale sau pe şolduri.

Poziţia „în top” are şi ea variantele ei. Cea mai amuzantă comparaţie pe care am auzit-o este să îţi imaginezi că iubitul tău este un scaun. În câte moduri te poţi aşeza pe un scaun, cam în tot atâtea şi deasupra partenerului. Unul dintre cele mai populare stiluri este să te aşezi în genunchi, cu faţa la el, iar pentru a te juca, apleacă-te uşor spre spate, sprijină-te în palme şi mişcă-te înainte şi-napoi. Această schemă se numeşte ãbounce”.

Totuşi, ai putea găsi că pentru tine este mai confortabil să schimbi patul cu canapeaua. El stă în fund, iar tu în braţele lui, cu picioarele fie încolăcite la spatele lui, fie îndoite de la genunchi. Marele bonus, pe lângă factorul comoditate, este apropierea dintre voi şi faptul că vă puteţi săruta a la longue. Revenind în pat, o altă sugestie interesantă ar fi să te aşezi în genunchi cu spatele la el, sau cu faţa, dar de data asta pe vine (în loc de a îngenunchea). Oricare ar fi stilul, există o constantă: pentru a rezista cât mai mult deasupra, ai nevoie de oareşcare condiţie fizică; în principiu, picioarele şi abdomenul sunt cele mai solicitate.

Aşadar, avantaje cât cuprinde, dar să fii în top poate fi de-a dreptul epuizant… Şi îţi pune la încercare încrederea în tine: expunerea pe care această poziţie o face trupului tău este totală, iar asta le pune pe multe femei în încurcătură… Indiferent cât s-ar jura el că în acele momente numai de vergeturile tale nu-i arde! Sportul pare a fi unul dintre cele mai eficiente remedii. Ajută la creşterea rezistenţei şi la tonifierea pe ici-pe colo, prin părţile esenţiale, iar în consecinţă te scapă şi de multe inhibiţii. Parole d’honneur!

Cireaşa de pe tort

Un lucru mai merită spus despre această poziţie: merge mână în mână cu punctul G. În timpul penetrării, e posibil să simţi o intensă nevoie de a urina. Nu te panica! Motivele  pot fi două: fie penisul lui pune presiune pe vezica urinară, fie îţi stimulează faimosul punct.

Ca să descoperi în care dintre cele două situaţii eşti tu, îţi recomand un singur lucru, nu tocmai poetic, dar eficient. Înainte ca lucrurile să se încingă, mergi la toaletă pentru a-ţi goli vezica. Dacă în timpul actului disconfortul continuă, nu te opri – ai atins punctul G! Senzaţia aceea neplăcută va fi înlocuită de un orgasm de top (se putea altfel?!), căci dispare pe măsură ce stimularea continuă.

unica.ro.


Distribuie
..