Cel mai bun motiv ca să faci SEX la prima întâlnire

Distribuie

Multe dintre femei, atunci când merg la prima întâlnire cu un nou pretendent, respectă mai mereu regulă: “Nu fac sex la prima întâlnire”. Se pare că regula ar trebui încălcată mai des.

Femeile care urmează cu sfinţenie regula “Nu fac sex la prima întâlnire” consideră că, dacă ar ajunge între aşternuturi cu bărbatul, acesta le-ar desconsidera şi nu le-ar mai vedea ca “material de iubită”, notează lyla.ro. Preconcepţia datează de multă vreme, dar se prea poate să fie deşueta în anul 2013.

În zilele noastre, tot mai multe persoane consideră sexul un factor-cheie pentru succesul relaţiei, nu ceva de care să se ferească. Pentru acestea, este important să vadă de la bun început dacă sunt compatibile cu potenţialii parteneri de relaţie, nu să aştept două săptămâni, o lună sau chiar mai mult, să investească timp şi chiar sentimente în relaţie, pentru a descoperi la final ca sexul este mai mult decât mediocru şi să le piară tot cheful de celălalt. Persoanele pentru care sexul contează preferă să ştie de la bun început din ce “aluat” este făcut partenerul.

Mai mult, cifrele unui sondaj efectuat recent pe o mie de oameni cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani a arătat că mai bine de jumătate dintre bărbaţi nu desconsideră o femeie care face sex la prima întâlnire. Mai exact, 67% din bărbaţi nu-şi schimbă părerea în rău despre o femeie care s-a culcat cu ei la prima ieşire în oraş. Până una alta, niciun bărbat matur, cu capul pe umeri nu va spune: “Este sexi, este inteligentă, este grozavă şi îi place şi Game of Thrones. Este însă o problemă: am făcut sex la prima întâlnire”.

Pe de altă parte, preconcepţia că bărbatul va desconsidera femeia dacă aceasta se bagă între aşternuturile lui la prima întâlnire este larg răspândită în rândul femeilor: 87% din femei cred asta!

Realitatea este, însă, alta: doar 38% din femei au făcut sex la prima ieşire cu un bărbat, iar procentul invers în cazul bărbaţilor este de doar 44%. Totuşi, 65% din femei au mărturisit că şi-ar fi dorit să se culce cu pretendenţii de la prima întâlnire, dar s-au abţinut pentru că le-a fost teamă ca ei să nu-şi facă o părere proastă despre ele.  


Distribuie
..