Ce vor femeile în pat şi care sunt fanteziile lor SEXUALE

Distribuie

Femeile au fantezii sexuale la fel de bogate, cum şi bărbaţii. Fie că este vorba despre sexul cu un star tv sau chiar o partidă de sex cu o altă femeie, aproape nimic din ce-ţi trece prin cap nu este prea scandalos sau greşit. Iar în cazul fanteziilor sexuale nimic n-ar trebui să-ţi îngrădească imaginaţia. Şi chiar dacă ai fantezii cu vecinul de la 2 asta nu înseamnă că vei profita de prima ocazie şi că-ţi vei înşela soţul cu el.

Fanteziile sexuale folosite în mod constructiv chiar îţi pot îmbunătăţi relaţia de cuplu pentru că astfel se alungă monotonia din dormitor. Iată câteva dintre cele mai comune fantezii sexuale precum şi decodificarea lor de către specialiştii de la Redbook, scrie sfatulparintilor.ro.

1. Sex cu un alt bărbat (de obicei el este o celebritate). Dacă ai astfel de fantezii nu înseamnă neapărat că nu eşti satisfacută de viaţa ta sexuală, doar că eşti excitată de noi experienţe şi, bineînţeles, de un bărbat superb.  

2. Menage a trois. În cazul în care te imaginezi alături de 2 bărbaţi, doreşti să fii adorată. Iar dacă te gândeşti la o alta femeie alături de voi doi, de fapt ţi se pare foarte sexy ideea că şi alte femei sunt atrase de bărbatul tău.  

3. Dominare.  Această fantezie îţi permite să te implici în activităţi sexuale ce par tabu, fără să te simţi vinovată. Acum te vezi lipsită de control şi, uneori, asta face lucrurile să fie şi mai interesante şi mult mai excitante.    

4. Sexul cu o femeie. Nu, asta nu înseamnă în mod necesar că îţi pui sub semnul întrebării sexualitatea. De fapt, demonstrează că apreciezi cât de sexy sunt femeile şi că ai mintea deschisă când este vorba despre plăcere.  

 5. Sex cu iubitul tău. Este cea mai întâlnită fantezie la femei. De obicei fantezia este mult mai excitantă decât realitatea, este de fapt o retrăire a perioadei din luna de miere. Şi, pur şi simplu, înseamnă că sexul cu partenerul te excită.


Distribuie
..