Ce TREBUIE să-i spui după o noapte fierbinte, ca să te adore toată viaţa

Distribuie

La finalul unei partide de sex, bărbaţii se simt mai vulnerabili, de aceea trebuie să ai grijă ce îi spui. Unele lucruri, şoptite cu căldură în ureche îl pot face să te adore o viaţă întreagă.

Cât de bine te simţi când faci sex cu el

Oricărui bărbat îi plac laudele, aşa cum şi femeilor le plac complimentele. La finalul partidei de sex îi poţi spune cât de bine te-ai simţit şi cât de bine te simţi cu el de fiecare dată când faceţi sex, sugerează unica.ro.

Spune-i cât de mult îl doreşti

Tocmai că abia s-a terminat partida de sex este momentul cel mai bun să-i spui cât de mult îl doreşti. Bărbaţilor le place să se simtă doriţi.

Întreabă-l ce program are pentru.. următoarele nopţi din an

Astfel îi poţi arăta cât de bine te simţi cu el şi că ai vrea să petreci fiecare noapte cu el – chit că este vorba de sex sau nu.

Ar trebui să scrie o carte

Ca să-i înveţe şi pe ceilalţi bărbaţi secretul său de a satisface femeile – pentru că partida voastră de sex a fost atât de bună.

Ar trebui să fie preşedinte

Pentru că te-ai simţit cu el atât de bine, îl pui într-o poziţie de putere maximă. Cu siguranţă va adora admiraţia aceasta, mai ales dacă nu îi zici astfel de lucruri o singură dată.

Îl legi de pat

Nu mai vrei să-l laşi să plece aşa că promiţi să-l legi de pat. Nu e o idee rea, mai ales dacă urmează să-l întrebi dacă vrea să repete experienţa ce tocmai s-a încheiat.


Distribuie
..