Ce trebuie să faci dacă relaţia ta a ajuns în impas

Distribuie

O relaţie nu este întotdeauna aşa cum vă doriţi: vă certaţi, vă supăraţi, nu găsiţi limbă comună când vine vorba de întâlnirile cu prietenii, nu vă ajung bani, etc. Fiecare ceartă distanţează partenerii şi influenţează negativ relaţia. Într-un moment dat, ajungeţi la etapa când vă aflaţi în impas şi nu ştiţi cum să procedaţi. Această situaţie este decizională: sau rămâneţi împreună, sau vă despărţiţi.

Dacă simţi că relaţia ta se află pe un fir de aţă, e timpul să te implici serios. Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a salva iubirea este comunicarea. Da, o pereche care comunică va ajunge întotdeauna la un compromis şi va evita despărţirile. Dacă simţi că sunteţi în impas, fii cât mai sinceră cu partenerul tău şi vorbeşte deschis despre toate problemele pe care le întâmpinaţi.

Dacă te prefaci că nu există o problemă şi mergi mai departe, tu agravezi situaţia! Într-o bună zi vei ajunge să nu-l mai suporţi şi relaţia voastră nu va putea fi salvată. Eşti femeie şi trebuie să dai dovadă de tact şi calm. Nu-ţi place ceva? Nu striga şi nu încorda situaţia. Într-o atmosferă calmă lucrurile se rezolva mult mai adecvat. După ce te linişteşti, poţi discuta cu iubitul tău. E corect să iei decizii raţionale, dar nu pripite.

Îţi aminteşti de timpurile când v-aţi cunoscut? Îţi aminteşti de momentele când te-ai simţit atrasă de el? Fă acelaţi lucru! Aminteşte-ţi de relaţia voastră cum era la început. Poţi face acelaşi lucruri şi în prezent. Cochetează cu el, flirtează şi cucereşte-l cum ai făcut-o odinioară. Propune-i o seară romantică în oraş şi aminteşte-i de prima voastră întâlnire. Fii un pic mai romantică şi evazivă, fă-l să se simtă relaxat.

Nu uita că într-o relaţie nu eşti singură. Dacă prietenul tău este deranjat de câteva lucruri, ascultă-l. Încearcă să înţelegi care sunt motivele care-l deranjează şi care fapte îl fac nervos şi răutăcioas. Pentru o relaţie de durată, trebuie să fii sigură de încrederea partenerului tău. Nu uita să-l întrebi despre necesităţile şi preferinţele sale.

Într-o relaţie sunt momente pe care trebuie să le ierţi. Suntem oameni şi uneori greşim. Dacă prietenul tău a greşit cu ceva, iartă-l. Acordă-i o şansă de a se reabilita şi de a-ţi demonstra că merită să aveţi o relaţie. Dacă nu poţi ierta, spune-i adevărul.

Să construieşti o relaţie de durată, stabilă şi plină de dragoste şi armonie este un lucru dificil. Nu da mâinile jos la primul impediment care apare.

Fii o femeie puternică!


Distribuie
..