Ce TREBUIE să faci ca să găseşti PUNCTUL G! La asta nu te așteptai

Distribuie

Din ce în ce mai multe femei sunt interesate de miraculosul punct G, declanșatorul de orgasme. Foarte puține se pot lauda cu performanța că l-au găsit. Înainte de a începe ”vânarea” punctului G, iată câteva aspecte importante pe care ar trebui să le cunoști.

Mergi la toaletă

Pentru că punctul G este foarte aproape de vezica urinară, stimularea acestuia poate da senzaţia de urinare. Aşa că este indicat ca femeia să treacă întâi pe la toaletă, pentru a scăpa de teama că va uda patul fără sa vrea.

Nu pierde din vedere adevăratul scop

Anxietatea legată de performanţele sexuale nu-i macină doar pe bărbaţi, ci şi pe femei. „Vânarea” şi găsirea punctului G nu trebuie să se transforme într-un obiectiv bifat pe lista de „reuşite”. Adevăratul scop al sexului este să vă bucuraţi împreună de plăceri trupeşti, să sporiţi intimitatea în cuplu. Nu vă stresaţi cu „explorări” care nu aduc nicio plăcere. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă reciproc de corpul celuilalt!

Excitare maximă

Înainte de a porni în căutarea punctului magic, excitaţia trebuie să fie maximă. Un film pentru adulţi, o lectură erotică, orice aduce un plus de excitaţie este binevenit. Pe măsură ce femeia se excită, punctul G îşi măreşte volumul, fiind puternic irigat cu sânge, şi astfel este mai uşor de detectat.

Nu te aştepta la focuri de artificii

Punctul G se află la câţiva centimetri în interiorul vaginului, pe peretele frontal, în spatele osului pubian. Cât de aproape sau cât de departe este de intrarea în vagin depinde de la femeie la femeie, important este să “cercetezi” zona dintre osul pubian şi cervix. Punctul G este ca o pietricică, rotundă şi cu încreţituri. Nu te aştepta că imediat ce-l apeşi să ai parte de focuri de artificii. Este nevoie de exerciţiu şi să încerci mai multe tehnici pentru a descoperi mişcarea care o va face să ţipe de plăcere.

Sexerciţii

În timpul stimulării punctului G, femeia poate executa câteva exerciţii Kegel (încordarea şi relaxarea muşchilor pelvieni). Încordează muşchii până numeri la 5, apoi relaxează-i. În acest fel creşte fluxul sangvin către punctul G, iar acesta devine mai sensibil la atingere.

6. Runda a doua

Unul dintre beneficiile stimulării punctului G este ca după atingerea orgasmului, te poţi bucura de şi mai multă plăcere. Aşadar, nu te opri imediat ce s-a petrecut “minunea”. De-abia acum începe!

sfatulparintilor.ro.

 


Distribuie
..