Ce trebuie să facă bărbatul pentru ca TU să ajungi mereu la ORGASM

Distribuie

Ideea de a provoca un orgasm unei femei pare să fie ceva irealizabil pentru unii şi din cauza faptului că multe femei nu îşi cunosc destul de bine corpul, nu-l exploatează sexual şi nu ştiu nici ele, la fel cum nu ştiu nici unii dintre bărbaţi, cum să se bucure de actul sexual.

Iată o serie dintre tainele unei partide de sex incredibile care vor face ca femeia să aibă cel puţin un orgasm, potrivit lyla.ro

1. Preludiul. Deşi pare a fi un clişeu, fără preludiu şansele ca o femeie să aibă orgasm se micşorează considerabil. Preludiul perfect are loc atunci când ambii parteneri sunt deja goi însă contactul sexual se lasă aşteptat. Aşa că dezbracă-ţi total partenera şi sărut-o încet peste tot, mângâie-i sânii, mângâie-i organele genitale uşor şi atinge-o după genunchi cu degetele. Continuă preludiul până aproape te implora să intri în ea.

2. Nu folosi tot penisul în continuu. Este vorba despre penetrare şi despre cât de adânc introduci penisul în vaginul femeii. Dacă vei încerca la început să foloseşti doar o parte din el, stimulând zona de la intrarea vaginului, o vei face să se relaxeze mult mai repede, să devină din ce în ce mai excitată iar atunci când va fi momentul penetrării adânci să aibă unul dintre cele mai puternice orgasme.

3. Viteza! Viteza cu care intri în ea este crucială pentru a o face să aibă orgasm. Foloseşte viteze mari la început, mai precis atunci când foloseşti doar o parte din penis şi viteze mai mici pe măsură ce penetrarea devine mai adâncă. Acest tip de penetrare o va face pe parteneră ta să simtă cu adevărat o plăcere intensă şi constantă.

4. Foloseşte-ţi şi mâinile şi gura! Nu ezita să o mângai pe sâni, să-i lingi sfârcurile şi dacă preferă să-i stimulezi anusul cu degetele. Sărut-o constant pe gât, unde se află una dintre cele mai erogene zone ale femeilor în timp ce o penetrezi şi foloseşte-ţi mâinile pentru a aplica presiune pe abdomenul ei atunci când eşti cu totul înăuntru. Ideea este să o faci să se simtă că este cotropită de corpul tău.

5. Fă-i sex oral! Fă-o să dorească din ce în ce mai mult să-şi dea drumul şi nu te rezuma doar la stimularea clitorisului. Poţi să-ţi foloseşti buzele pentru asta în timp ce introduci în ea vârful limbii. Acest lucru va face ca femeia să îşi dorească foarte mult să aibă orgasm iar odată ce o vei penetra din nou acesta nu se va lăsa aşteptat prea mult.

6. Vorbeşte fără perdea despre felul în care te simţi. Este foarte important ca partenera ta să ştie că şi ţie îţi face plăcere la fel de mare atunci când faci sex cu ea. Spune-i tot ce simţi cu adevărat în timpul sexului şi fă-o se creadă că ea este obiectul tuturor plăcerilor şi fanteziilor tale.

7. Dă semne că vrei să-ţi dai drumul furtunos, odată cu ea. Este o tehnică oarecum înşelătoare pentru femeie, însă o transpune pe aceasta într-o stare pe care marea lor majoritate o doresc nespus de mult. Şi anume să aibă orgasm în acelaşi timp cu partenerul. Aşa că dacă este înfierbântată destul de mult, corpul ei va urma indiciile şi amândoi va puteţi bucura de un orgasm furtunos, concomitent.


Distribuie
..