Ce tip de prietene să eviţi ca să nu-ţi pierzi iubitul

Distribuie

Deşi ar fi bine să ai deplină încredere în bărbatul pe care îl iubeşti şi să îi oferi libertatea de care are nevoie, există anumite categorii de femei care reprezintă un adevărat pericol pentru bărbaţi. Vezi ce tip de femei trebuie să eviţi ca să nu-ţi pierzi iubitul dintr-o banală neglijenţă.

Femeia exagerat de prietenoasă

Practic fiecare femeie are o asemenea prietenă, care râde mult şi zgomotos atunci când vede un bărbat în preajma ei şi este vedetă în gaşca voastră. Mereu cu zâmbetul pe buze, aranjată şi stilată, sub masca unei tipe care se bucură cu sinceritate de compania oricui, se ascunde o femeie care vrea să se afle mereu în preajma unui bărbat nou, chiar dacă are pe cineva sau nu. Iar atunci când va primi o mică atenţie din partea cuiva aceasta va uita de limita prieteniei şi va acţiona după bunul ei plac fără mustrare de conştiinţă.

Femeia care bârfeşte

Nu este una dintre prietenele tale cele mai bune dar cu toate acestea ştie totul despre viaţa ta. Pentru faptul că ştie foarte multe aceasta va fi întodeauna gata să divulge secretele tale. Visează la momentul în care să-i poată dezvălui iubitului tău câte ceva despre tine, ca mai apoi să vă certaţi sau cel mai rău să vă despărţiţi.

Femeia care l-a părăsit

Dacă partenerii se despart din voinţă comună, atunci cale de întoarcere nu mai există de multe ori. Atunci însă când fosta l-a părăsit, acesta va suferi mult de pe urma deciziei sale. Dacă aceasta se va afişa prin preajmă în formă de amică, chiar dacă tu deja ai apărut în viaţa lui, există un mare risc să-l pierzi. O prietenie între foştii iubiţi, nu există!

Femeia fatală

Aranjată şi mereu preocupată de aspectul său, aceasta are ca scop să obţină orice îşi doreşte. Aşa se poate întâmpla şi cu iubitul tău.

Această femeie îşi trăieşte viaţa după propriile reguli, şi nu va ceda niciodată unei lupte fără a o câştiga. Ai grijă la cât de multe îi povesteşti despre relaţia vostră, despre cât de bun la pat este iubitul tău, ca mai apoi să nu vrea şi ea să-l încerce, iar tu să rămâi şi fără iubit şi fără „prietenă”.

Femeia care îşi plânge mereu de milă

Poate fi una dintre prietenele tale, care se plânge mereu de faptul că nu are pe  nimeni în viaţa ei, că e atât de fericită pentru voi doi şi pentru faptul că formaţi un cuplu atât de frumos, iar ea este o norocoasă să te aibă ca prietenă. Acest tip de femeie poate fi mai rea decât una fatală. Mereu calmă şi prietenoasă, cu urări de dragoste şi sănătate, nici nu-ţi dai seama când pune la cale un plan minuţios de a-l prinde în plasă. Atunci când e în preajma lui şi cere înlăcrimată consiliere de la el, ştiind că un bărbat nu poate rezista lacrimilor unei femei, acţionează şi intervin-o în discuţie, pentru că de altfel ai putea regreta.


Distribuie