Ce spune o îmbrațișare despre relația voastră

Distribuie

Îmbrățișările sunt cele mai simple gesturi pe care le putem face pentru a ne arata afecțiunea. Chiar și într-o relație romantică îmbrățișările sunt foarte importante. Acest gest este unul care transmite căldură și atenție.

Tensiunea arterială și ritmul cardiac se echilibrează în timpul unei îmbrățișări. Dopamina, oxitocina și serotonina se eliberează în sânge cu ocazia acestui gest de afecțiune. Un copil îmbrățișat mai des va deveni un adult care va gestiona mai bine stresul.

Există studii care arată că îmbrățișările ajută la ameliorarea fricilor existențiale.

Felul în care îți manifești afecțiunea zilnic poate arata multe despre relația ta.

Dacă obișnuiești să îți treci mâna peste spatele partenerului tău pentru ca apoi mâna să se odihnească într-unul dintre buzunarele pantalonilor lui atunci te simți în siguranță în această relație. Faceți parte dintr-un parteneriat confortabil.

Dacă îți îmbrățișezi partenerul împreunându-ți mâinile în jurul taliei lui arată dorința de protecție. Ai încredere în relația voastră și dorești să-l protejezi pe partenerul tău.

Dacă atunci când îți iei partenerul în brațe obișnuiești să-l privești direct în ochi înseamnă că ai găsit o conexiune adevărată cu partenerul tău. E ca și cum ai încerca să te conectezi la sufletului lui.

O îmbrățișare strânsă urmată de mișcarea mâinilor ca o mângâiere pe spatele partenerului arată un fel de liniștire, de calmare. Ești într-o relație care se bazează pe încredere reciprocă.

Îmbrățișarea din lateral cu odihnirea brațului pe umărul partenerului arată prietenie. Ești într-o relație care are la bază prietenia, nu dragostea.

O îmbrățișare care se termină cu bătaia pe spate indică prietenia. Este semn că nu îți dorești să ai o viață intimă cu persoana respectivă, dar vrei să păstrezi prietenia.

Vă îmbrățișați de la distanță și torsurile nu se ating? Distanța arată că nu vă simțiți bine în relația voastră. Nu există niciun pic de familiaritate sau conexiune.

unica.ro.


Distribuie
..