Ce spune NUMELE tău despre SEXUALITATEA cu care ai fost înzestrată

Distribuie

Romantismul nu este o caracteristică specifică, însă Numele tău este foarte important. Niciodată nu te-ai gândit că poate să te dea de gol. Iată ce spune numele tău despre sexualitatea ta şi dacă te implici foarte mult într-o relaţie.

Nume care încep cu litera A  Eşti foarte directă, nu-ţi plac ocolişurile. Nu prea ai răbdare să flirtezi şi nu îţi plac persoanele care o iau pe ocolite ca să-ţi transmită un mesaj. În pat îţi place aceeaşi sinceritate şi manieră directă de abordare a problemelor. Nu-ţi place să fii pusă în situaţia de a ghici. Eşti aventuroasă şi pasională, totuşi nu îţi faci reclamă cu asta. Doar partenerul de cuplu are privilegiul să te vadă aşa.

Nume care încep cu litera B Transmiţi vibraţii senzuale. Îţi plac cinele romantice, ieşirile sub clar de lună. Eşti foarte fericită când ţi se fac cadouri care pentru tine înseamnă aprecierea din partea partenerului. În viaţa amoroasă nu te angajezi într-o relaţie până când nu eşti sigură că totul este perfect. Te poţi abţine până când totul este aranjat aşa cum trebuie. Abia apoi te laşi pradă senzaţiilor şi experimentelor.    

Nume care încep cu litera C Eşti sociabilă şi îţi plac relaţiile care îţi conferă apropiere şi intimitate. Vrei o relaţie în care să poţi vorbi cu partenerul. Înainte, în timp şi după o partidă de sex, comunicarea este foarte importantă pentru tine. Partenerul tău trebuie să fie arătos, prietenos, iubitor. Simţi nevoia ca partenerul să te adore, pur şi simplu. Dacă nu găseşti omul care să-ţi ofere toate aceste elemente, poţi practica abstinenţa sexuală multă vreme, fără frustrare.

Nume care încep cu litera D Eşti timidă şi secretoasă. Deşi eşti sexy, senzuală şi pasională, nu vrei ca toată lumea să afle asta. Doar în intimitate te dezlănţui. Eşti expertă în arta seducţiei, îţi plac jocurile pe roluri şi îţi iei viaţa amoroasă foarte în serios. Nu te implici într-o relaţie de natură sexuală dacă nu ai încredere deplină în persoana de lângă tine.    

Nume care încep cu litera E Cea mai mare nevoie a ta este să vorbeşti. Dacă partenerul tău nu este un bun ascultător, ai o problemă. Nu te interesează din punct de vedere sexual o persoană care nu are un intelect ridicat. Pentru tine, partenerul perfect trebuie să fie un prieten bun şi loial, un companion desăvârşit şi un amant excelent. Eşti adeptul armoniei şi nu-ţi plac tulburările de niciun fel. Cu toate acestea, nu te dai în lături de la o dispută, dacă este argumentată coerent. Îţi place să flirtezi şi “vânătoarea” este pentru tine mult mai interesantă decât sexul în sine.    

Nume care încep cu litera F Eşti idealistă şi romantică şi îţi pui partenerul pe un piedestal. Îţi place să flirtezi însă, imediat ce îţi găseşti un partener nu te mai uiţi la altcineva. Eşti senzuală şi pasională în intimitate, iar în public extravagantă şi galantă. Te-ai născut romantică, îţi plac scenele de iubire dramatice. Eşti foarte generoasă.    

Nume care încep cu litera G Eşti foarte romantică şi visezi la o iubire strălucitoare, ca-n filme. Îţi place aventura, îţi place să experimentezi, să încerci orice este nou din punct de vedere sexual. Îţi plac persoanele isteţe, care să te stimuleze şi cu care să nu îţi fie greu să susţii un dialog. Ai nevoie de o relaţie în care să vă îmbrăţişaţi des, să cânaţi împreună, să vă giugiuliti tot timpul.    

Nume care încep cu litera H Eşti în căutarea unui partener statornic, generos, cu o reputaţie bună. Dacă l-ai găsit eşti foarte generoasă cu el. Până să te implici într-o relaţie serioasă, însă, eşti foarte cumpătată şi nu “arunci” cu banii în stânga şi în dreapta. În dormitor, eşti senzuală şi răbdătoare.    

Nume care încep cu I Vrei să fii iubită şi adorată. Îţi plac luxul, senzualitatea şi plăcerea trupului. Eşti în căutarea unui partener experimentat, care ştie ce face. Nu vrei un amator, pentru că amatorii au nevoie de îndrumare. Iar tu eşti dornică de a experimenta lucruri noi în pat, simţi nevoia de aventuri ce nu pot fi satisfăcute de un începător.    

Nume care încep cu J Eşti tot timpul în căutarea perfecţiunii. Eşti în căutarea unui partener inteligent, de clasa superioară, meticuls şi atrăgător din punct de vedere sexual. În dormitor eşti la fel de perfecţionistă şi nu vrei să-ţi scape niciun detaliu pentru a te bucura de senzaţii depline. Îţi este greu să te apropii de partener din punct de vedere emoţional, însă din punct de vedere sexual eşti trup şi suflet.    

Nume care încep cu K Eşti secretoasă şi timidă, însă foarte sexy, senzuală şi pasională. Numai că păstrezi această latură doar pentru intimitate. Când ajungi în dormitor, eşti expertă, ştii şi aplici o mulţime de trucuri şi jocuri care ridică partenerul pe culmile plăcerii. Nu te grăbeşti şi aştepţi persoana potrivită, în care să ai deplină încredere, înainte să faci sex.    

Nume care încep cu L Odată ce ţi-ai pus ceva în cap, este foarte greu să-ţi reziste cineva. Nu te dai bătută până când nu îţi cedează. Eşti drăgăstoasă şi iubitoare şi imediat ce simţi că cineva are o problemă, eşti acolo. Pur şi simplu te excită gândul că poţi consola pe cineva aflat la necaz.  

Nume care încep cu M Eşti pasională şi te implici într-o relaţie cu toată fiinţa ta. Nimic nu te poate opri. Niciun obstacol nu te dărâmă. Nu îţi doreşti decât un partener care să fie exact ca tine, cu aceleaşi dorinţe şi lipsă de inhibitţi. Crezi în libertatea totală din punct de vedere sexual şi eşti pregătită pentru asta oricând şi oriunde. Energia sexuală este de nestăvilit.    

Nume care încep cu N Pari inocentă şi timidă, însă este doar o aparenţă. Când vine vorba de sex, nu mai eşti deloc o novice, ci o expertă. Te plictiseşti însă foarte repede şi dacă nu eşti suficient de stimulat. În căutarea perfecţiunii, poţi fi foarte aspru cu partenerul de sex. Dacă în plan sexual eşti as, la comunicare mai de lucrat.    

Nume care încep cu O Tot ce are legatură cu sexul te interesează. Însă îţi este foarte greu să şi recunoşti şi, mai ales, să vorbeşti despre dorinţele tale. Deşi eşti pasională şi serioasă, poţi fi foarte pretenţioasă când îţi alegi un partener. Aşa se şi face că ai perioade lungi în care eşti singură. Pentru tine sexul este ceva serios. Ceri intensitate, diversitate şi disponibilitate. Câteodată pasiunea ta se transformă în posesivitate şi rişti să îndepărtezi partenerii.    

Nume care încep cu P Eşti o persoană sociabilă şi empatică. De multe ori te gândeşti la sentimentele celorlalţi înainte de a te gândi la tine. Eşti în căutarea unui partener atrăgător, inteligent, dar suficient de nebunatic în intimitate. Îţi place să flirtezi şi să primeşti complimente.    

Nume care încep cu R Eşti ordonat şi nu-ţi plac deloc tulburările de orice fel. Eşti în căutarea unui partener inteligent şi atrăgător, de care să fii mândră. În dormitor eşti tandră, iar dacă partenerul nu este la fel de priceput, te transformi cu uşurinţă într-un profesor.  

Nume care incep cu S/ Ș Eşti foarte romantică, idealistă şi crezi că a iubi înseamnă a suferi. Eşti atrasă de persoanele aflate în dificultate, care au suferit şi pe care eşti pregătit să le salvezi. Te îndrăgosteşti repede. Nimeni în afară de partenerul tău nu îţi cunoaşte fanteziile şi visele erotice.    

Nume care încep cu T Eşti sensibilă şi destul de pasivă în dormitor. Îi place ca partenerul să preia conducerea. Te excită muzica, luminile difuze şi gesturile romantice. Eşti romantică, idealistă, îţi place să fii răsfăţată, maângâiată. Flirtul este una dintre armele tale de bază, iar înainte de a porni într-o relaţie îţi construieşti întâi în minte un scenariu despre cum vor evolua lucrurile.    

Nume care încep cu U Eşti entuziastă şi idealistă, în căutarea unui partener pe care să-l venerezi. Pentru tine, dragostea este o provocare, o aventură, în care să experimentezi. În dormitor, pui plăcerea partenerului pe primul loc. Îi place să-i faci cadouri, prin care să-i arăti aprecierea ta.    

Nume care încep cu V Eşti singuratică şi ai nevoie de libertate, spaţiu. Nu te implici într-o relaţie dacă simţi că potenţialul partener îţi poate restricţiona libertatea. Te atrag persoanele excentrice şi diferenţele mari de vârstă, fie în plus, fie în minus.  Eşti excitat de situaţiile riscante, chiar şi de scenele homosexuale, chiar dacă nu participi la ele.    

Nume care încep cu W Nu îţi place să fii refuzat şi atunci ţi-ai perfecţionat arta seducţiei. Insişti până când persoana pe care ai pus ochii va ajunge în braţele tale. Eşti romantic, îndrăgostită de ideea de dragoste, şi de multe ori nu vezi persoana de lângă tine aşa cum este în realitate, ci cum ţi-o închipui tu.    

Nume care încep cu X Te plictiseşti foarte repede şi te descurci să ai mai multe relaţii de-odată. Îţi place să vorbeşti în timp ce faci sex, pui în practică toate fanteziile care îţi trec prin cap. Iar imaginaţia ta este destul de bogată. Îţi creezi în minte tot felul de scenarii, iar apoi cauţi partenerii cu care să le experimentezi.    

Nume care încep cu Z Tu pui afacerile pe primul loc, apoi plăcerea. Iar atunci când te frământă aspecte legate de carieră, afaceri sau bani, sexul este un cuvânt pe care îl uiţi cu desăvârşire. Eşti extrem de sensibilă şi senzuală, însă pentru a ajunge în dormitor trebuie să fii liniştită în ceea ce priveşte cariera sau banii.

sursa: sfatulparintilor.ro


Distribuie