Ce spune despre RELAŢIA voastră poziţia în care DORMIŢI

Distribuie

Felul în care dormiţi în acelaşi pat dezvăluie în ce stadiu se află relaţia voastră de cuplu. Să analizăm doar cele mai comune poziţii…

Îmbrăţişaţi: Vă iubiţi ca la început

Faţă în faţă, pentru ca, la trezire, să… răsuflaţi uşuraţi: „E aici”. Îmbrăţişaţi, ca nu cumva „să pierdeţi comoara”. Această poziţie este specifică pasiunii de la începutul unei relaţii. Voi doi, se vede, aţi păstrat flacăra vie peste ani. Bravo! Un sfat bine venit, totuşi: încercaţi să aveţi mai multă încredere unul în celălalt. Şi amândoi în senti­mentul care vă uneşte, notează unica.ro.

Un singur C: Cuplul consolidat

Tu dormi pe o parte, el te îmbrăţişează, trupul lui mulându-se pe trupul tău. Poziţia exprimă afecţiunea calmă, pro­fundă, a cuplului solid, în care rolurile sunt bine definite: el este protectorul tău. Atenţie la echilibrul relaţiei! El nu trebuie să „te ţină sub control”, iar tu nu trebuie să faci pe copila neaju­torată.
Monolit: El este şeful

Tu dormi pe burtă, parcă ai întoarce spatele confruntărilor cu lumea. El, cu braţul petrecut ferm peste trupul tău, îţi blochează orice mişcare. Poziţii ce exprimă clar supremaţia mas­culină. Rolurile par bătute în cuie. Şi totuşi… un sfat bine venit: când unul dintre parteneri se simte constrâns, se întrevăd dispute la orizont. Bine ar fi ca fiecare să aibă un spaţiu numai al lui (la propriu – în pat – şi la figurat).

Dublu C: Adio comunicare

Spate în spate: poziţia de închidere totală, de refuz al comunicării. Parcă aţi spune: „Nu vreau să te mai văd!”. Un sfat bine venit: căutaţi să depăşiţi neînţelegerile, staţi de vorbă deschis. Pe de altă parte, „dublul C” poate sugera şi un cuplu format din parteneri cu firi foarte independente. Independenţă, independenţă, totuşi ţineţi mai aproape!

Siesta: Adio pasiune, bine ai venit amiciţie

Parcă v-a prins somnul cu lumina aprinsă şi cu ochii la tele­vizor. Poziţia aceasta vorbeşte despre cuplul sudat mai mult prin încredere, decât prin iubire: sunteţi mai mult amici, decât amanţi. Un sfat bine venit: un strop de pasiune n-ar strica. Ba dimpotrivă!


Distribuie