Ce simte pentru tine, în funcţie de CUM face SEX

Distribuie

Modul în care te tratează în timpul sexului spune enorm despre ce simte pentru tine şi ce fel de bărbat este. Îţi poţi da seama unde se îndreaptă relaţia voastră în funcţie de…stilul lui de a face sex. Consultă stilurile de mai jos, vezi în care descriere se regăseşte iubitul tău şi vei afla lucruri importante despre relaţia voastră.

1.Face sex sălbatic: îi place să te ia pe sus, să fie pasional şi să te domine cu totul. În timpul sexului, îşi plimbă mâinile pe trupul tău cu repeziciune, te strânge în braţe, te sărută şi te penetrează cât mai profund, notează unica.ro.

Interpretare: dacă îşi permite să fie atât de sălbatic cu tine, înseamnă că i-ai câştigat încrederea. Aţi ajuns la un nivel de intimitate în care el îşi permite să se poarte natural în pat, fără reţineri. Dacă tu îi răspunzi cu la fel de multă pasiune, sigur crede că eşti femeia visurilor lui. Vă unesc sentimente foarte puternice.

2. Face sex direct, fără romantism: este genul de tip care îţi zice că vrea să faceţi sex când ajungeţi acasă. În pat îţi spune pur şi simplu ce vrea şi te învaţă cum să-i provoci plăcere, iar mai apoi vrea să afle ce îţi doreşti tu. Comunică foarte deschis, dar, din păcate, este lipsit de romantism.

Interpretare: el consideră că aveţi o relaţie stabilă, aşa că nu mai simte nevoia să te cucerească cu gesturi drăguţe. Îşi permite să fie direct cu tine şi să nu se mai poarte cu mănuşi, fiind convins că nu există riscul să te piardă. Ai putea să-i dai de înţeles că încă nu e cazul să se culce pe-o ureche.

3. Face sex ţinând mereu socoteala lucrurilor: este genul de bărbat care face sex oral doar dacă i-ai făcut şi tu lui şi care ţine evidenţa frecvenţei cu care faceţi sex. Prin toate calculele lui transformă sexul într-o obligaţie pentru tine.

Interpretare: acest bărbat este mai îndrăgostit de sex decât de tine. Pentru el contează cantitatea plăcerii fizice, deci mai puţin contactul cu tine şi tot ce presupune el. Dacă ţine morţis să-i faci sex oral doar pentru că ţi-a făcut şi el ţie, înseamnă că în realitate îşi urmăreşte interesul şi va rămâne în relaţia cu tine atâta timp cât simte că are ceva de câştigat. Din păcate, nu-l leagă sentimente profunde de tine.

4. Face sex doar pentru plăcerea ta: te tratează incredibil în pat! De fiecare dată pune plăcerea ta pe primul plan. Îţi oferă un preludiu ca la carte şi alege poziţiile de sex din care ştie că vei atinge orgasmul. Îşi doreşte ca la final să fii în culmea extazului.

Interpretare: nu te bucura din prima. Într-adevăr, poate că iubirea sa profundă îl hrăneşte, astfel încât plăcerea ta îl face şi pe el fericit. La fel de bine se poate ca tu să fii o „femeie trofeu” pentru el. Poate că n-a mai avut în patul lui o femeie atât de atrăgătoare şi când vede că te aduce pe culmile plăcerii se simte mai bărbat. Drept urmare, nu faptul că eşti satisfăcută contează, ci faptul că el este autorul.

5. Aduce mereu ceva nou în timpul sexului: pentru el contează ca sexul să fie o experienţă mereu nouă şi inedită. Caută să codimenteze partidele voastre de sex cu fel şi fel de trucuri.

Interpretare: cam orice bărbat încearcă să ţină rutina la distanţă şi facă din sex o activitate distractivă. Faptul că te invită să-i fii partener de joacă denotă că vrea să profite de fiecare moment alături de tine. Atracţia este mare între voi, iar el vrea să se asigure că aşa va rămâne mereu, căci îşi face deja planuri pe termen lung cu tine.


Distribuie
..