Ce SECRETE GROAZNICE ascud bărbaţii, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Pare vesel, comunicativ şi foarte sociabil. De fapt, este un monstru fără scrupule, gata să distrugă pe oricine îl contrazice. Este cazul nativului din Leu. Vezi ce secrete ascunde celelalte zodii!

Berbec

Are o atracţie secretă faţă de tot ce este oculat, paranormal. Să nu te mire dacă găseşti în dulapul lui gloanţe de argint sau apă sfinţită. Din fericire pentru el îşi păstrează secretele foarte bine şi poţi trăi o viaţă lângă el fără să-i aflii pasiunile ascunse.

Taur

Pare prietenos şi loial, dar în secret este foarte egoist şi prefăcut. Este genul de om căruia toţi prietenii îi împărtăşesc secrete şi chiar e capabil să le ţină, dar nu ezită să le folosească în favoarea lui atunci când e nevoie. E supărăcios şi caută răzbunare pentru cele mai mici conflicte.

Gemeni

Este fascinant, carismatic… ca orice sociopat. E foarte inteligent, determinat şi un mincinos fără pereche. Poate să te mintă toată viaţa fără să-ţi dai seama că de fapt este cu totul altfel decât îl crezi tu. Are personalităţi multiple şi reuşeşte că-i cucerească pe toţi cei din jur, care habar nu au cu cine au de a face.

Rac

Banii sunt pasiunea lui secretă şi pentru ei e capabil de orice. Aparent un om bun la suflet şi un familist convins, e în stare să omoare pentru bani. Evident, puţini Raci ajung până la crimă. De obicei se opresc la minciuni şi manipulare, uneori ajung la fraudă sau alte modalităţi ilegale de a face bani.

Leu

Jucăuş, vesel, vorbăreţ… genul de om pe care nu ai cum să nu-l placi. Puţini ştiu că de fapt este un monstru fără scrupule, egoist şi răzbunător, pe care doar compliementele şi cadourile îl mai îmbunează. Pare un om bun atâta timp cât nu îl “calci pe coadă”, dar nu uită niciodată o ceartă.

Fecioara

Acest bărbat serios şi corect are nişte preferinţe sexuale foarte ciudate pe care nimeni nu le cunoaşte. Poate să aibă preferinţe sado-maso, să viziteze periodic o prostituată sau chiar să aibă o carieră secretă în pornografie. Oricum, ceva este în neregulă cu viaţa lui sexuală.

Balanţă

Este genul de om care trăieşte în trecut şi se teme de schimbări. Poţi să-l crezi un om modern şi dornic de aventuri, apoi să descoperi că se ocupă în secret cu împăierea animalelor sau că îşi petrecere nopţile le mormântul vreunei rude decedate.Scorpion

Mai toţi Scorpionii au un viciu mai mic sau mai mare, care poate să fie secret sau nu. Nu ştiu să-i controleze emoţiile, aşa că apelează la alcool, droguri, medicamente sau sex ca să poată ţine piept vieţii. Nu sunt capabili de fidelitate şi îi atrag în vicii lor şi pe cei din jur.

Săgetător

Îi place să fie liber şi singur. Nu este capabil să aibă relaţii îndelungate, nici de cuplu, nici de prietenie fiindcă ajunge să nu mai suporte persoanele de lângă el. Poate să aibă reacţii extreme, să adreseze cuvinte foarte urâte celor din jur pentur te miri ce vină.

Capricorn

Aparent calm şi stăpân pe situaţie, poate să conducă cu mâna de fier echipe foarte mari, dar în adâncul sufletului este un bărbat emotiv şi frustrat, nehotărât şi slab de înger. Pentru că nu poate face pe durul la nesfârşit poate să cadă în vicii extreme, stricndu-şi toată viaţa.

Vărsător

Este un bărbat puternic şi e conştient de asta. Problema e că nu are pic de înţelegere sau compasiune pentru cei mai slabi. E foarte dispreţuitor în gânduri şi atitudine. Poate fi genul de bărbat misogin, care îşi loveşte soţia şi copiii pentru te miri ce vină închipuită.

Peşti

Acest bărbat cu persoanlităţi multiple, adună toate calităţile şi defectele celorlaltor zodii, aşa că habar nu are cine este şi ce să facă cu viaţa lui. Cei mai mulţi Peşti ajung nişte oameni rataţi şi singuri pentru că încearcă să facă şi să fie pre amulte deodată fără să le reuşească nimic.

unica.ro.


Distribuie
..