Ce se întâmplă cu vaginul unei femei dacă face prea mult SEX

Distribuie

Multe femei se întreabă dacă vaginul se poate lărgi de la prea mult sex sau de la un fost partener, prea dotat. Află care este răspunsul în realitate.

Multă lume trăieşte cu imrpesia greşită că un partener foarte dotat, partide de sex foarte dese sau folosirea anumitor jucării sexuale poate duce la lărgirea vaginului, sau alte modificări la nigvelul labiilor, notează unica.ro.

De fapt, majoritatea acestor idei ţin de sentimentul de vină, păcat sau ruşine legate de sex şi nu de efectele sexului asupra organismului.

Vaginul este un organ extrem de elastic, făcut să se plieze pe orice tip de penis, indiferent de mărime, grosime sau formă. În plus, dacă vaginul nu ar fi atât de elastic, cum ar mai putea face femeile sex după o naştere?

Dimensiunile şi structura vaginului nu se schimbă nici din cauza uzurii, nici din cauza dimensiunilor partenerului, a obiectelor folosite pentru plăcere, sau în urma naşterii unui copil, ci revine mreu la forma iniţială.

Orice femeie care a avut în trecut un partener foarte dotat poate spune că vaginul ei s-a adaptat la partenerul sexual actual şi că are o viaţă intimă normală.


Distribuie
..