Ce se întâmplă cu adevărat după prima NOAPTE DE DRAGOSTE! VIDEO

Distribuie

Un studiu efectuat în Japonia a scos la iveala date extrem de interesante despre…pierderea virginităţii.

Astfel, se pare că primul contact sexual schimbă structura creierului, cel puţin în cazul bărbaţilor, şi nu în cel mai plăcut mod. Cercetarea efectuată de către japonezi s-a bazat pe studierea şoarecilor virgini, dovedindu-se că aceştia au mai multi spini la nivelul dendritelor neuronilor decât cei care s-au împerecheat deja, scrie evz.ro.

O dendrită

Dendritele sunt proiecţiile ramificate ale neuronilor, ele fiind cele care transmit impulsurile nervoase primite de la alte celule, către, şi de la corpul celular(soma). O dendrită poate avea mai mulţi spini dendritici, aceştia fiind “vinovaţi pentru dorinţa de a începe viaţa sexuală”, după cum subliniază cercetătorii. „După primul contact sexual, aceştia se micşorează sau dispar cu totul”.

În plus, oamenii de ştiinţă americani au arătat că, dacă animalelor le sunt oferite doze mari de hormoni sexuali, creşte numarul de spini dentritici, ele răspunzând astfel mai bine avansurilor sexuale.

Un medicament

„Această descoperire este extrem de importantă şi pornind de la ea, cercetătorii ar putea crea un medicament care să măreasca libido-ul”, după cum nota New Scientist. Cercetatorii cred că aceste pastile ar putea salva în viitor multe relaţii.

Shinji Tsukahara, unul dintre medicii care a lucrat in cadrul acestui studiu, a declarat că „aceşti spini ar putea fi drumul cu un singur sens pe care trebuie să îl parcurgem ca să învăţăm să facem sex. Odată parcurs, nu mai avem nevoie de el, aşa că spinii dendritici dispar!”.


Distribuie
..