Ce se întâmplă când faci sex iarna? Toate cuplurile trebuie să ştie asta

Distribuie

Iarna nu-i ca vara şi nici sexul nu-i la fel. Iată un top al motivelor pentru care sexul este mai bun în sezonul rece.

1. Scade factura la electricitate

Iarna, ziua este mai scurtă, drept pentru care, consumi mult mai mult curent pentru a lumina casa. În schimb, dacă faceţi nebunii, puteţi foarte bine s-o faceţi cu lumina stinsă. Astfel, creşte intimitatea actului sexual şi în plus, scăpaţi de eventuale complexe.

2. Iubitule, mi-e tare frig!

Ce „scuză” mai bună poţi avea pentru o partidă de sex decât faptul că ţi-e frig şi vrei că el să te încălzească? Cu siguranţă nu va refuza să îşi salveze iubita de la îngheţ!

3. Aliat împotriva răcelii

E drept că nu o vindecă, dar te poate ţine departe de gerul de afară, iar astfel scade riscul de a te trezi cu o răceală de toată frumuseţea. Statisticile spun că numărul de copii născuţi toamna este constant unul ridicat. Ce înseamnă asta? Înseamnă că bebeluşii au fost concepuţi pe perioada iernii. Şi-atunci, cine eşti tu să stai în calea creşterii natalităţii?  

4. Iarnă eşti mai frumoasă

Cercetările susţin că bărbaţii sunt mult mai puţin pretenţioşi iarna? De ce? Ei bine, în sezonul rece femeile sunt mult mai acoperite decât vara, iar acest lucru îi face să aprecieze mai mult un centimetru de piele dezgolită. Vara văd numai fuste scurte şi bluze decoltate, devenind mult mai pretenţioşi.

Dacă, totuşi, nu te simţi confortabil, poţi oricând să profiţi de plapumă pufoasă care va ţine de cald, sau de ce nu, poţi să rămâi parţial îmbrăcată, pe motiv că ţi-e frig.

5. Sexul slăbeşte

Astfel, te ajută să treci cu bine peste mesele încărcate de sărbători. Nu-i aşa că ar fi plăcut să nu te mai plângi în ianuarie de kilogramele acumulate?

6. Romantismul e în floare

Nu există sezon mai potrivit pentru a regiza scenariul cu voi doi făcând dragoste în faţa şemineului, încălziţi de flăcările intense ca actul consumat între voi.

feminis.ro


Distribuie
..