Ce să NU spui la prima întâlnire

Distribuie

Prima întâlnire presupune din start o mulţime de emoţii. Cu toate acestea, e bine să nu cazi pradă acestor emoţii şi să fii atentă la ceea ce spui.

Dacă îţi doreşti cu adevărat o relaţie de lungă durată cu noul tău iubit, prima întâlnire este într-adevăr un moment foarte important. Iată, aşadar, ce nu este bine să spui…

Nu-i spune din prima că îţi doreşti trei copii cu el

Oricât de mult ţi-ar plăcea de el, nu-l speria din prima clipă. E în regulă să visezi cu ochii deschişi, dar nu îi spune de la prima întâlnire că vrei să faci copii cu el şi că ai deja planuri de nuntă.

Nu te apuca să-i dai detalii despre fostul iubit

Fosta ta relaţie ţine de trecut şi chiar nu este indicat să te apuci să îi vorbeşti despre fostul. Nici ţie nu ţi-ar plăcea să-l auzi pe el vorbind despre fosta iubită, sugerează unica.ro.

Nu-l critica

Poate că ceva din look-ul lui nu e chiar pe placul tău. Asta e, se mai întâmplă. Nu te apuca să-i spui că nu a făcut o alegere vestimentară potrivită sau că nu-ţi place puloverul lui.

Nu bârfi

Bărbaţilor le plac bârfele, chiar dacă nu recunosc acest lucru, însă nu este deloc potrivit ca tu să te apuci să bârfeşti la prima întâlnire un prieten comun sau o amică din grupul tău de fete. Cu siguranţă că îl vei pune pe gânduri, dacă vei face asta…

Nu refuza un gest frumos

Poate că vrea să te impresioneze cu un desert, fără să ştie că eşti la dietă. Nu îl refuza, chiar dacă asta înseamnă o mică abatere de la planul tău. Bărbaţilor le plac femeile care ţin la siluetă, însă nu le plac mofturoasele.


Distribuie
..