Ce să NU faci în dormitor dacă vrei o relaţie SEXUALĂ perfectă

Distribuie

Sexul este o parte importantă a oricărei relaţii şi, chiar dacă majoritatea îl consideră ca fiind mai puţin important decât comunicarea, şi sexul în sine este o formă de comunicare. Cu alte cuvinte, devine extrem de important, chiar decisiv, atunci când unul dintre parteneri nu este mulţumit. Pentru ca o relaţie deşi nu se poate construi şi baza eminamente pe sex, lipsa satisfacţiei sexuale o poate distruge definitiv. Vrei să ai parte de o viaţă de cuplu perfectă măcar din punctul de vedere al relaţiei fizice? Iată câteva sfaturi utile despre ceea ce nu trebuie să faci niciodată în dormitor, atunci când eşti în intimitate alături de partenerul tău:

1.Nu te acoperi

Oricat de rusinoasa ai fi, dormitorul nu e un loc unde sa iti manifesti pudoarea. Barbatii sunt vizuali, la fel si unele femei. Partenerului tau ii place sa te vada, sa te admire din cap pana-n picioare. Intregul tau trup este un domeniu pe care el trebuie sa il descopere, particica cu particica si, in cazul in care te iubeste – si suntem siguri ca altfel nici nu ati fi ajuns la acest punct – ii va face cea mai mare placere. Vremurile sexului in camasa de noapte si cu lumina stinsa au apus de mult. In cazul in care iti este rusine de goliciunea ta si nu iti vei lasa partenerul sa te admire, cu siguranta isi va gasi o alta femeie care sa il lase.

2.Daca isi doreste acest lucru, lasa lumina aprinsa

Acest sfat este in stransa legatura cu cel de mai sus. Si asta pentru ca cel putin jumatate din placerea barbatului in timpul unui act sexual este de natura vizuala. El simte nevoia si ii place sa te priveasca. Nu trebuie sa te ascunzi sau sa te simti vinovata, sexul nu e ceva murdar si nici tabu.

3.Nu-ti pune lacat la gura

Desi sexul in sine e o forma de comunicare, actul in sine poate fi perfectionat daca ii comunici mereu partenerului ceea ce simti, il ghidezi in functie de zonele tale erogene etc. El are nevoie sa stie daca si in ce pozitie te simti mai bine, daca ceea ce face este placut pentru tine, daca totul e in regula. Neimpartasindu-i mereu ceea ce simti poate duce la frustrari, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau care desi se va stradui nu va stii niciodata daca toata stradania sa are sens. Pe de alta parte, nici tie nu-ti va fi mai bine, satisfactia sexuala fiind minima. In timp, aceste lucruri se pot intoarce impotriva voastra ca si cuplu.

4.Nu te gandi la altceva

Traieste clipa! Poate ca aceasta porunca ti se pare oarecum superficiala dar, in ceea ce priveste sexul, ea este cat se poate de normala. Esti in dormitor, in intimitate, lasa-te condusa de sentimente si elibereaza-te de tot ceea ce inseamna lumea exterioara. Nu te gandi la treburile casnice, la sarcinile de la servici sau la facturile de utilitati. Sexul nu poate fi o activitate placuta decat daca i te dedici suta la suta.

dindragoste.unica.ro.


Distribuie
..