Ce să faci dacă eşti ÎNŞELATĂ

Distribuie

Ce faci dacă te înşală? Nu-l părăsi…. chiar dacă ar fi primul lucru care îţi trece prin minte, dar în realitate, el ar trebui să fie ultimul.

Ceea ce trebuie să faci prima dată este să fii foarte atentă la ce se întâmplă în jurul tău mai ales dacă nu eşti sigură că te înşală. Dacă încă locuiţi împreună, îţi va fi mult mai uşor să îi monitorizezi mişcările. Dacă te desparţi de el sau îl dau afară din casă (în cazul în care locuiţi împreună), vei fi mereu tentată să vrei să afli unde este, cu cine şi ce face.

Trebuie să iei în vedere foarte mulţi factori înainte de a lua o decizie înţeleaptă. Uneori lucrurile nu sunt ceea ce par şi ceva ce tu consideri a fi o aventură se poate dovedi a fi o simplă relaţie de prietenie. Fii atentă la activităţile lui, la atitudine, la cât de des întră în contact cu presupusa amantă. Scrie totul pe un carneţel dacă e nevoie. Trebuie mereu să ţii minte că dacă îl ai mai aproape de tine, există o şansă ca lucrurile să se rezolve în favoarea voastră ca şi cuplu.

Este normal să simţi nevoia să discuţi acest aspect cu o prietenă foarte apropiată ţie. Te poţi baza şi pe un membru al familiei pentru ajutor şi susţinere. Dar trebuie să fii foarte atentă cui îi povesteşti. Cine ştie, poate prietena ta cu care stai de vorbă este chiar cealaltă femeie. Dacă te sfătuieşti cu alt bărbat despre cele întâmplate, e posibil ca situaţia să devină şi mai complicată. Există destui bărbaţi care ar putea profita de femei care se află într-o situaţie de vulnerabilitate. Dacă povesteşti cele întâmplate familiei sau prietenilor soţului sau iubitului tău, este posibil să nu obţii rezultatele la care te aştepţi. E posibil să nu te creadă, sau poţi minţi pentru a-l acoperi. Trebuie să ai mereu în vedere faptul că dacă tu şi iubitul tău vă împăcaţi, familia şi prieteni nu îl vor privi la fel la până acum şi se poate ajunge la situaţii de ostilitate din partea lor.

Negarea nu face lucrurile mai uşoare. Chiar dacă este traumatizant să afli că iubitul tău te înşeală, trebuie să înfrunţi realitatea. Când îi ignori infidelitatea, nu faci altceva decât să aprobi ceea ce se întâmplă. El va crede că poate scăpa uşor cu trădarea şi ajunge să creadă că eşti de acord. Imediat cum ai dovezi concrete cu privire la acest act de trădare, este bine să îl înfrunţi. Atenţie maximă: nu îl ierta decât dacă eşti 100% că poţi trece peste ceea ce s-a întâmplat. Există femei care aleg să ierte iubiţii care le-au înşelat, doar pentru a descoperi peste ceva timp că acest gând le obsedează.

Teama că se poate întâmpla din nou este foarte mare şi este nevoie de o femeie foarte puternică pentru a ajunge să aibă încredere în relaţia ei din nou. Este important să te cunoşt tu pe tine şi să ştii care sunt limitele geloziei din tine.

cosmopolitan.ro


Distribuie
..