Ce să faci ca EL să te observe şi să te placă

Distribuie

Îţi place de un bărbat, dar nu îi spui pentru că vrei să îţi păstrezi demnitatea feminină? Ei bine, în acest caz este foate important să te pui în lumina potrivită şi să îl faci să te observe.

Aşadar,  iată ce TREBUIE să faci pentru ca EL să te bage în seamă:

Băieţilor le place ceea ce văd

Trebuie în primul rând să lucrezi la imaginea ta.  Ai grijă să fii mereu sclipitor de curată şi îngrijită, foloseşte parfum, cosmetice cât trebuie, machiază-te şi fă orice te-ar face să arăţi mai frumos, nu neglija părul. Îmbracă-te în haine la modă şi care să te avantajeze.

Fii feminină şi drăgălaşă

Fii comunicativă şi îndrăzneaţă, dar în acelaşi timp pastrează-ţi feminitatea. Dacă eşti tipul de fată liniştită şi timidă, atunci este de asemenea foarte bine, dar va trebui să încerci “să fii drăgălaşă” când te afli cu băiatul de care îţi place.

Flirtează şi lasă-l să îi placă de tine

Iniţial convinge-te că cel pe care ai pus ochii merită  atenţia ta. Urmăreşte-l, fixându-l cu privirea cât el să îşi dea seama că te uiţi la el.
Mergi către el şi stabileşte o legatură. Du-te şi pune-i mâna prieteneşte de pe umăr în timp ce îi spui un simplu “bună, ce faci?” cu o voce veselă.

Vorbeşte cu el cu vocea potrivită. Se întâmplă de multe ori ca fetele să vorbească  pe un ton ciudat  din cauza emoţiilor.

Fii sexy. Nimic nu atrage atenţia unui băiat mai tare ca o fata sexy, iar sexy poate fi oricine,  chiar şi fetele grăsuţe.

NU lăsa sfaturile de mai sus doar citite, aplică-le în practică, însă nu uita să îţi păstrezi individualitatea!

 


Distribuie
..