Ce probleme de sănătate GRAVE pot apărea în cazul MASTURBĂRII excesive

Distribuie

Una dintre marile probleme sexuale ţine de cât de des ne masturbăm. Masturbarea este normală, atât în cazul femeilor, cât şi a bărbaţilor, însă prea mult strică. Cei care se masturbează zilnic şi de mai multe ori pe zi pot suferi de probleme psihice şi fizice din cauza unor dezechilibre care au loc în organism.

Masturbarea trebuie să aibă limite. Psihoterapeuţii recomandă ca aceasta să nu fie mai frecventă decât de două-trei ori pe săptămână. Dacă este mai des, sistemul parasimpatic nervos este stimulat în mod excesiv.

Acest proces presupune secreţia în exces de hormoni sexuali, dar şi de neurotransmiţători precum acetilcolină, de dopamină şi de serotonină. Secreţia hormonală exagerată poate cauza dezechilibre chimice în corp, iar acestea pot fi foarte grave.

Printre simptomele care pot apărea în urma acestui proces în exces, se numără starea de oboseală continuă, căderea firelor de păr, pierderea memoriei, vederea înceţoşată, dar şi problemele de ficat, apărute pe fondul extenuării sexuale.

Astfel de probleme pot fi acompaniate de disfuncţii erectile, dar şi de episoade de impotenţă, chiar şi la bărbaţii mai tineri.

De asemenea, pot apărea scurgeri seminale. Asta înseamnă că din penis se scurge sperma fără ca acesta să fie măcar în erecţie.

Această simptomă este un semn că masturbarea excesivă a afectat deja valvele seminale, iar acestea rămân astfel deschise şi permit scurgeri.

 


Distribuie
..