Ce poziţii sexuale preferă femeile, în funcție de zodie

Distribuie

Astrologii susțin că sexualitatea este influențată și de zodii. Iată câteva caracteritisici sexuale ale femeilor în funcție de zodie.

Femeia Berbec

Pentru femeia berbec sexul nu este romantic. Este un act fizic. Este puțin kinky și îi plac vorbele murdare. Îi place să fie dorită și dacă nu i se acordă atenția cuvenită, o va căuta în altă parte. Poziția preferată: Îi place să dețină controlul și ce spune ea e lege.

Femeia Taur

Este blândă și tandră. Când are dispoziția necesară, petrece ore întregi pentru a-și satisface partenerul. Poziția preferată: Poziția misionarului este pentru femeia taur romantică și confortabilă și-i oferă prilejul contactului visual pentru sporirea intimității.

Femeia Gemeni

Nu este genul căreia să-i placă relațiile de durată. Îi place spontaneitatea, iar dacă nu i-o oferi o pierzi. Dacă decorul nu se schimbă, va schimba oamenii din jurul ei. Femeia Gemeni adoră să vorbească despre sex și mai ales să-l practice. Cu condiția să fie ceva diferit de fiecare dată. Poziția preferată: 69, pentru că primesc și oferă plăcere în același timp.

Femeia Rac

Este sexy și-i place să stea în casă. O excită bărbatul familist, care o complimenteaza zilnic și o săruta peste tot. Femeia rac are nevoie de stabilitate pentru a se putea descătușa.Poziția preferată: Atâta timp cât se simte în siguranță, iar mișcările sunt lente ești pe drumul cel bun.

pagina5.libertatea.ro


Distribuie
..