Ce mişcări să NU faci în timpul sexului

Distribuie

Vei găsi foarte multe sfaturi despre ce să faci în timpul sexului, cum să ajungi mai repede pe culmile plăcerii sau cum să îţi satisfaci partenerul. Însă nimeni nu îţi spune că sunt şi anumite lucruri şi mişcări pe care nu ar trebui să le faci în timpul sexului, dacă nu vrei să te răneşti sau să-ţi răneşti partenerul.

 Iată câteva sfaturi!

Fără penetrări dure la început. Chiar dacă sunteţi adepţii sexului sălbatic, încercaţi ca primele penetrări să fie mai domoale, dând timp vaginului să se muleze după penisul în erecţie. Dacă veţi începe cu penetrări foarte dure, este posibil ca vaginul să fie rănit şi să se producă mici fisuri la nivelul pereţilor interiori, cauzând sângerare.

Şi pentru bărbaţi această practică este periculoasă, mai ales dacă femeia este deasupra şi încearcă să se lase brutal pe penis. În acest caz, este posibil ca penisul să se rupă sau să se răsucească, lucru deloc plăcut pentru partenerul tău.

Fără obiecte neobişnuite. În timpul sexului , poate crezi că ar fi bine să îţi stimulezi partenerul cu vreun obiect aflat la îndemână. Ei bine, nu trebuie să faci acest lucru, deoarece va puteţi cauza neplăceri, informează expresspress.ro Bazaţi-vă mai mult pe obiectele destinate exclusiv sexului (jucăriile sexuale) şi nu folosiţi ce aveţi pe noptiera. Şi în special, nu încerca s introduci în vagin obiecte care te-ar putea răni.

Fără aer în vagin. Acesta este un sfat destinat în special bărbaţilor care practică sexul oral. Nu sufla niciodată aer în interiorul vaginului partenerei, deoarece aceasta poate suferi răni grave. Există riscul să sufere de embolie, afecţiune care poate duce şi la deces.

Fără sex dureros. Anumite femei nu se pot lubrifia suficient şi au nevoie de puţin ajutor. Fie folosiţi un lubrifiant pe bază de apă, fie vă folosiţi de salivă pentru ca penetrarea să fie cât mai puţin dureroasă. În momentul în care sexul este dureros iar partenerii nu sunt lubrifiaţi, atât pereţii interiori ai vaginului, cât şi pielea penisului, poate suferi mici rupturi.


Distribuie
..