Ce JUCĂRII SEXUALE nici nu bănuieşti că le ai acasă

Distribuie

O cale perfectă de a condimenta viaţa sexuală este de a încerca jucăriile erotice. Chiar dacă sunteţi pregătiţi ambii să încercaţi o astfel de experienţă, e posibil ca să vă jenaţi să intraţi într-un sex shop pentru a procura „ustensilele” necesare.

Ei bine, dacă vă simţit incomod să faceţi astfel de cumpărărturi, aflaţi că există o alternativă. Aveţi chiar în casă o mulţime de obiecte ce se pot transforma, cu uşurinţă, în jucării sexuale. Află câteva recomandări perfecte:

1. Esarfe şi cravate

Cu siguranţă ai în casă atât eşarfe, cât şi cravate. Aşadar le puteţi folosi în timpul partidelor de sex pentru a intensifica placerile. Cu aşarfele legaţi-vă ochii pentru a intensifica senzaţiile în timpul mângâierilor, iar cu cravatele legaţi mâinile pentru a crea senzaţia de dominare/supunere ambilor parteneri.

 2. Apa de gură şi pasta de dinţi

Apa de gură, pasta de dinţi sau guma de mestecat va împrospăta respiraţia. Mai mult, menta are un efect de creştere a fluxului sangvin, ceea ce presupune intensificarea plăcerii. În plus, mentolul va crea senzaţii de vis în timpul sexului oral.Ţine cont însă, că trebuie să folosiţi apa de gură sau orice produs mentolat cu ceva timp înainte de sex, nu în timpul sexului, întrucât plăcerea se poate trasnforma în durere.

 3. Pensula de patiserie

Te va uimi, dar şi pensula de patiserie poate fi o jucărie sexuală. Aceasta se poate transforma foarte uşor în pamatuf. Tine sub un jet de apă fierbinte, apoi plimb-o pe trupul partenerului de sex.

4. Uleiul de masaj

Uleiul de masaj poate fi considerat un lubrifiant cu uz extern eficient.  Dezvantajul este însă, că pătează aşternutul şi nu merge în combinaţie cu prezervativul sau alte jucării din latex. Atenţie, uleiul de masaj nu este recomandat să fie introdus în vagin sau anus. Pentru aceste zone, lubrifianţii pe baza de apă sunt mult mai indicaţi.

 5. Oglinda

Pentru persoanele exhibiţioniste oglinzile vor stimula şi mental, şi vizual. Va puteţi vedea reciproc expresiile în timpul sexului şi să vă bucuraţi de priveliştea oferită de corpurile voastre goale.


Distribuie
..